Trendig

Ar det bra att dricka OBOY efter traning?

Är det bra att dricka OBOY efter träning?

Efter ett träningspass behöver du kolhydrater för att återhämta dig, du behöver även vätska för att återställa balansen och till sist behöver du proteiner för att återbygga de skadade musklerna. Allt detta hittar du i ett glas O’Boy.

Är det bra att dricka OBOY?

Det funkar lika bra, eller till och med bättre, än sportdryck eller gainers efter träning visar flera olika studier. Chokladmjölk innehåller en bra kombination av protein och kolhydrater, dvs. det du behöver för att återhämta dig. Billigare och dessutom mycket godare tycker jag!

Är mjölk bra för att bygga muskler?

Mjölk är naturligt rik på proteiner som hjälper till att reparera och bygga upp musklerna efter träning. Ungefär tio gram protein gör att kroppen svarar bra på träningen och det får vi naturligt i oss genom att dricka tre deciliter mjölk.

Vad händer om man dricker O´boy varje dag?

Ett kilo i veckan. – Om du i dagsläget äter sötade flingor och dricker O’boy till frukost varje dag, och beslutar dig för att lägga av med det, då går du helt säkert ner ett kilo på en vecka, säger Cathrine Schück.

Hur mycket socker är det i ett glas O´boy?

Chokladdryck, O’boy 3,3 g fett. 6 sockerbitar.

Vilket mjölk är bäst?

Vill man ändå dricka eller laga mat och ska välja mellan mjölk eller ett vegetabiliskt alternativ, är komjölken bäst ur näringssynpunkt, då de växtbaserade mjölkdryckerna till största delen består av vatten och en väldigt liten mängd ”råvara”.

Hur mycket kalorier i en Pucko?

Näringsvärde

Tillagningsstatus: Ej tillagad
Energi: 290 kJ
Energi: 70 kcal
Fett: 1.5 g
– Varav mättat fett: 1 g

Är pucko pastöriserad?

Pucko görs av standardpastöriserad mjölk, som via en värmeväxlare pumpas in i processen. Mjölken får där en temperatur på 75° C, och blandas med socker, kakao och kolaarom. Det senare ger Pucko dess milda smak. Därefter går blandningen in i en homogenisator och autoklaveras senare.

Share this post