Rekommendationer

Har Zara gratis returer?

Har Zara gratis returer?

Byten och returer Du har 30 dagar på dig från avsändningsdatumet att byta eller returnera ditt köp på Zara.com gratis. Varorna måste ha kvar alla etiketter och vara i perfekt skick. Du kan byta storlek eller färg på dina varor. Gå till en Zara-butik som har samma avdelning som varan tillhör med inköpskvittot.

Har Zara gratis frakt?

Hos Zara hittar du kläder, skor och accessoarer för kvinnor, män och barn. Beställer du för över 400 kr får du gratis frakt annars kostar den 49 kr. Passar inte varan får du gratis retur.

Hur mycket kostar frakten på Zara?

Det finns tre fraktalternativ, antingen kan man hämta varorna i sin närmaste Zara butik vilket är kostnadsfritt. Eller så kan du välja standardleverans för 49 kronor, oavsett hur mycket du beställer. Eller expressleverans för 99 kronor.

När får man tillbaka pengar vid retur Zara?

Tiden för byten och returer är 30 dagar från inköpsdatumet. För att göra ett byte eller retur av något köp som gjorts i en av våra butiker är det ett krav att visa upp kvittot i pappersformat . Du kan också visa det via din ZARA-QR (endast tillgänglig för returer).

Kan man returnera efter 30 dagar?

Konsumenter har som grundregel rätt till 14 dagars ångerrätt när de handlar på distans och utanför affärslokaler, men det finns vissa undantag. Om du säljer en vara börjar ångerfristen gälla dagen efter att konsumenten tagit emot varan. Om du säljer en tjänst börjar ångerfristen gälla dagen efter att avtalet ingåtts.

Är det fri frakt på Zalando?

Vår standardleverans till postombud är gratis för nästan alla varor, så länge du uppfyller det lägsta beställningsvärdet på 299,00 kronor. Skulle din beställning vara under det beloppet tillkommer en fraktkostnad på 39,00 kr.

Har Zara rabattkod?

Om du scrollar upp en bit så hittar du en samling av rabattkoder och erbjudanden till Zara. För att använda en rabattkod så klickar du på ’Visa Rabattkod’. Den kod som kommer upp klistrar du in hos den butiken du ska handla. Detta gör du vanligtvis i kassan eller i varukorgen.

Vad är en Returavgift?

Allmänt om retur Det finns inga lagar som reglerar vad näringsidkare får ta ut i avgift för returer i Sverige. Däremot finns det krav att näringsidkaren måste informera om kunden måste bekosta returer själv och med hur mycket, vid köp över internet.

Varför är Zaras personal otrevliga?

Zara är ett väldigt oseriöst företag, dom bryr sig 0 om sin personal och kör med skrämselpropaganda (ni får varning om ni gör si och så), ingen uppskattning alls från chefer för allt slit man gör och allt extra man ställer upp och jobbar. Chefer skäller ut personalen, mitt i butiken, framför kunder.

Varför ska man inte handla på Zara?

Zara har bland den dåligaste… Zara har bland den dåligaste kundservice jag varit med om. Det är fräcka och hjälper en inte. Jag va tvungen att returnera en jacka p.g.a felsydda knappar och snart gått 2 månader och fortfarande inte fått pengar tillbaka. Avråder att köpa från deras nättsidor.

Share this post