Rekommendationer

Hur ritar man ett paskagg?

Hur ritar man ett påskägg?

Börja med att färglägga det andra ägget med en av pastellfärgerna. Markera ägget med markeringsverktyget och välj sen ritläget Rita inuti. Rita ut cirklar och ovaler ovanpå ägget. Tack vare att du är i ritläget Rita inuti kommer bara den del av cirkeln du ritar in som överlappar ägget synas.

Hur gör man papier maché?

Ungefär en näve papper tillsammans med en liter ljummet vatten är en bra blandning. När du fått en gråaktig massa silar du av geggan. Knåda och pressa massan om och om igen i silen så att du får ut så mycket av vattnet som möjligt. Se till att inget av pappersmassan hänger med ner i avloppet!

Hur man gör påskkort?

Göra egna påskkort Vill du istället göra påskkort till vännerna så kan du ju ta ut svängarna lite och göra något busigt. Det funkar att använda bilder från förra året, då kanske man återuppväcker några minnen också. Annars, varför inte ta en dag och helt enkelt arrangera något som kan bli bra som egna påskkort.

Hur gör man en påskhare?

Jag valde att göra gula rosetter både runt halsen och öronen på påskharen. Sen satt jag fast några påskägg som jag hade från tidigare. Du kan också dekorera med blommor, fjädrar och olika färgs band….

  1. När du klippt kvistarna från björken ska du kolla att de är grönaktiga på insidan.
  2. Välj de längsta kvistarna.

Hur ritar man påskägg?

Påskägg på ett annat sätt Börja med att färglägga det andra ägget med en av pastellfärgerna. Markera ägget med markeringsverktyget och välj sen ritläget Rita inuti. Rita ut cirklar och ovaler ovanpå ägget. Tack vare att du är i ritläget Rita inuti kommer bara den del av cirkeln du ritar in som överlappar ägget synas.

Vad gillar påskharen?

Det är också därför påskharen förknippas med ägg, en liknande symbol för återfödelse och fruktbarhet. Detta har lett till den förargliga konsekvensen att småbarn ofta tror att haren lägger ägg.

Share this post