Allmänning

Vad ar en Appsensor?

Vad är en Appsensor?

-Avsedd att användas ihop med varvtalsregulator för att styra motor. -Går att anpassa till flera bilar. -Kopplas mellan elektrisk gaspedal och bilens styrbox. När regulatorn vill bryta kopplas signalerna från gaspedalen bort och istället kopplar in signal som betyder tomgång.

Vad är ett gasspjäll?

Spjällhuset är en oumbärlig del av den moderna bensinmotorn. Baserat på gaspedalens läge styr gasspjället den mängd luft som överförs till motorn med gasventilens position.

Vilka bilar har elektronisk gaspedal?

Tillgängliga alternativ. Passar i stort sett alla bilar med elektronisk gaspedal förutom Volvo. För Volvo, se 03-170-VOLVO klicka här. Avsedd att användas ihop med Varvtalsregulator H-version för att styra gaspådrag.

Hur vet man om man har elektronisk gaspedal?

Bilden visar en elektronisk gaspedalen på Opel. Man ser tydligt att en elektronisk kontakt som går in i gaspedalen.

Vad kostar det att byta gasspjäll?

Re: Vad kostar ett nytt gasspjäll? #274002. Man brukar ju prata om ca 7000 som en magisk siffra. Det inkluderar då spjäll, packning, jobb och mjukvara.

Vad kostar Spjällhus?

var kan jag köpa ett nytt spjällhus och vad kostar det? Ett nytt hus inkl arbete och mjukvara kostar 6500-7000:- och vad det gäller nya hus så är det bara volvo som gäller eftersom man måste uppdatera mjukvaran i bilen om man vill att den startar efetr att m,an bytt hus.

Vad kostar ecu strypning?

Pris 3995kr. I priset ingår det godkänt intyg samt returfrakt. På våra ecu spärr har vi lösningen som gör att du slipper plombera/bygla ABS säkringar.

Vad är Gaspedalstyrning?

Hur fungerar det? De flesta bilar har 2 variabla signaler från gaspedalen, vissa har 3. Oavsett vilket så passar vår gaspedalstyrning de flesta bilar genom att agera som en ”extra” gaspedal som kopplas in och ger konstant tomgångssignal till motorstyrningen när H-regulatorn signalerar brytning.

Vad är Gaspedalsstyrning?

Hur kopplar man in H Can?

Inkoppling sker genom att ansluta till bilens CAN-bus nätverk genom CAN Hög och CAN Låg på valfri plats i bilen. Normalt finns dessa lätt åtkomliga på plats 6 och 14 i OBD-porten. Har din bil ett CAN-nätverk, då finns förutsättning för H-CAN att reglera din bil.

Hur funkar gaspedalen?

Manuellt växlade fordon har pedaler för koppling, broms och gas, medan automatväxlade fordon endast har pedaler för broms och gas. Gaspedalen sitter i regel längst till höger och bromspedalen till vänster om denna, så att föraren ska kunna manövrera båda med höger fot.

Hur kopplar man in Appsensor?

De två kablarna som vi klippte förut ska nu kopplas in till APP-sensorn. Från pedalens håll så tar vi den svarta kabeln och skruvar in på IN1 och sedan tar vi den andra änden på den svarta kabeln och skruvar in på UT1. Samma gör vi med den röda kabeln, fast den monterar vi på IN2 och sedan från UT2 tillbaka till bilen.

Hur Plomberar man h REGG?

Använd slangar t. ex. gjorda av plast, hydraul eller annan robust sort och kabelförskruvning för att plombera kablarna till monteringlådan. Träskrivan på bilden är till för att isolera regulatorn och relä från direktkontakt mot metalllådan.

Hur kopplar man in H reg?

Koppla in dig med en strömtjuv på den röda kabeln och led till H-regulatorns varvtalsingång. Kamaxelgivaren hittar du bredvid huvudbromscylindern, intill torpedväggen. Hastighetssignal: Tas in med induktiv givare monterad i bakaxeln. Montera den induktiva givaren stumt i bakaxeln.

Vad kostar det att strypa en bil?

Priset för att programmera om bilens styrenhet till A-traktor är 6990 kr. När vi programmerat klart och kan garantera att bilen inte gör mer än 30 km/h skriver vi ett intyg som du tar med till registreringsbesiktningen.

Share this post