Rekommendationer

Vilken tid levereras HelloFresh?

Vilken tid levereras HelloFresh?

HelloFresh-kassen levereras – om du bor i Stockholm, Göteborg eller Malmö – mellan 16–22, samt måndag och tisdag mellan 17–22. I övriga landet levereras kassen måndagar och tisdagar mellan 7–18.

Hur många portioner HelloFresh?

Så beställer du från Hello Fresh När du har valt den kassen du tycker passar dig bäst får du sedan välja hur många personer den ska vara till. Du kan välja mellan två och fyra personer. Du får också välja hur många recept per vecka du vill ha, tre, fyra eller fem.

Vart packas HelloFresh?

Med lager i Findus gamla produktionslokaler i Bjuv, som ägs av Catena, och ett leveransupplägg med hemleverans via Postnords lantbrevbäring ska man kunna täcka i princip hela södra Sverige med hemleverans. – Vi lanserade tjänsten i slutet av augusti och gjorde vår första leverans i Sverige den 1 september.

Hur vet jag om HelloFresh levererar till mig?

Få din matkasse till dörren Skriv in ditt postnummer på beställningssidan för att få veta om vi kan leverera till dig. Hos oss kan du välja vilka recept du vill varje vecka och få din matkasse till dörren när det passar dig bäst.

Vart skickas HelloFresh ifrån?

Den tyska e-matjätten Hellofresh har etablerat sig i Sverige. Med lager i Findus gamla lokaler i Bjuv lovar man sedan första september hemleveranser av middagskassar i hela södra Sverige – ända upp till Sundsvall. Men leveranserna med Postnords lantbrevbäring håller inte alltid vad de lovar.

Hur får man gratis kassar HelloFresh?

Med rabattkoden får dina vänner en gratis matkasse, och för varje vän som gör en beställning får du en bonus som du kan använda nästa gång du gör din egen beställning.

Hur förvara HelloFresh?

Som en allmän regel bör färdigmat och rester förvaras på översta hyllan. Detta inkluderar även mejeriprodukter som yoghurt och grädde. Mat som är tillagad, som kött eller färsk pasta, förvaras på den andra hyllan åtskild från rått kött, fågel och fisk för att undvika kontaminering.

Share this post