Populära

Var visas Kastanjemannen?

Var visas Kastanjemannen?

Kastanjemannen (danska: Kastanjemanden) är en dansk kriminalserie från 2021, skapad av Dorte Warnøe Høgh, Mikkel Serup och Søren Sveistrup. Serien är baserad på novellen med samma namn av Sveistrup. Serien hade premiär på streamingtjänsten Netflix den 29 september 2021 och består av sex avsnitt.

Vad hände med Candace i You?

Candace gör entré i de allra sista sekunderna av säsong ett och öppnar upp för otroligt många frågor. Joe, är chockad inför att se henne och har uppenbart trott hela tiden att hon är död. Visserligen, kan Candace vara ett spöke eller en hallucination från Joes sida, men hon verkar vara i allra högsta grad vid liv.

Vad handlar Kastanjemannen?

När en liten figur gjord av kastanjer hittas på en mordplats inleder två poliser jakten på en mördare med kopplingar till ett försvunnet barn. Titta så mycket du vill. Baserad på romanen av Søren Sveistrup (Brottet).

Vad hände i säsong 2 av You?

I slutet av 2019 hade andra säsongen av serien premiär på Netflix. I den har Joe flyttat till Los Angeles och bytt namn för att fly undan sitt förflutna. Där träffar han Love, som spelas av Victoria Pedretti. I slutet av säsong 2 fick vi veta att Love var gravid och att en flytt var bestämd.

Vilken kanal kan man se Kastanjemannen?

7.7IMDb2021 En kvinna hittas mördad i Köpenhamn och en liten figur gjord av kastanjern leder poliserna till en politikers försvunna barn. oerhört spännande och bör vara en idiotsäker rödvit hit för Netflix.

Är Kastanjemannen bra?

Mord, försvinnanden och ledtrådar – Kastanjemannen är en bladvändare med återkommande överraskningar. Søren Sveistrups bok och den nyutkomna Netflixserien har nått stora framgångar. Mord, försvinnanden och ledtrådar – Kastanjemannen är en bladvändare med återkommande överraskningar.

Vilken tid släpps you?

Netflix släppte säsong 3 av ”You” den 15 oktober 2021.

Är Kastanjemannen riktig?

Serien är baserad på en bok av manusförfattaren Søren Sveistrup, 53. Han ligger bakom framgångsrika danska serier som ”Nikolaj och Julie” och ”Brottet”, som senare resulterade i den amerikanska remaken ”The killing”.

Vart kan man kolla heder?

Heder – TV-serier online – Viaplay.

Vart kan man se nya tider?

TV4:s rätt till ”Nya Tider” upphävs.

Share this post