Ny

Vilka delar till min bil?

Vilka delar till min bil?

Hos oss på Skruvat söker du enkelt efter delar, med registreringsnumret på din bil. Man skriver in det i en sökruta och får sen upp reservdelar som passar just din bil. Det är också bra om du kontrollerar chassinummer och motorkod eftersom att en och samma bilmodell kan komma i flera olika utföranden.

Hur många delar är det i en bil?

Det finns ungefär 4000 till 5000 delar och komponenter i en bil så det är omöjligt för mig att beskriva alla dessa. Men de viktigaste är framförallt motorblocket, kolvarna, vevaxeln, och inte mist hjulen. Det är även komponenter som värmeledare och stötdämpare som monteras i samband med dessa.

Vart kan man köpa bil delar?

Köpa reservdelar online. På Mekonomen.se har vi gjort det enkelt för dig att handla dina reservdelar direkt på nätet.

  • Billiga bildelar på nätet. Med vårt stora sortiment av reservdelar online kan vi erbjuda dig som kund ett attraktivt pris på allt du behöver till din bil.
  • Hitta rätt bildelar till din bil.
  • Vilka komponenter består en bil av?

    Bilar är gjorda mestadels av stål, men också av aluminium, koppar, bly, magnesium, plast, textil, gummi och en rad andra material. När en uttjänt bil ska tas om hand är rutinen att först tömma den på farliga vätskor samt ta bort däck, glasrutor, katalysator och batteri.

    Vad är bilen uppbyggd av?

    Grunden till det som kallas förbränningsmotor är det som sitter i bilarna är motorblocket. I detta motorblock finns det ett visst antal hål, dessa hål kallas för cylindrar. Det vanligaste antalet i en bilmotor är fyra. I botten utav varje cylinder finns det en kolv och i toppen så sluts den ihop av ett cylinderlock.

    Vad heter framsidan av bilen?

    Karosseriet utgör hela bilens överrede. Karosseriet, som för det mesta är självbärande, tillverkas av rostfritt stål, aluminium eller plast. Tillsammans med chassiet och drivsystemet hör karosseriet till bilens väsentliga delar.

    Var beställa bildelar?

    Köpa reservdelar online Vi levererar dessutom alla våra paket till ditt närmsta ombud för att det ska bli så bekvämt och enkelt för dig som möjligt. Om du skulle råka beställa fel eller en del du inte behöver kan du såklart även använda dig av vår smarta returtjänst. Har du tidigare aldrig handlat bildelar online?

    Share this post