Frågor

Hur loggar jag in pa minPension?

Hur loggar jag in på minPension?

För att kunna logga in på Mina sidor måste du ha ett personnummer och en e-legitimation. Med hjälp av en elektronisk legitimation kan du logga in och legitimera dig i olika appar och på olika webbplatser, till exempel på pensionsmyndigheten.se. Du kan använda den på en mobil, surfplatta eller dator.

Kan inte logga in på minPension?

Uppgifter om särskilda krav för respektive inloggning med BankID, Mobilt BankID eller annan e-legitimation finns längre ner på sidan. För exakta tekniska krav ska du kontakta utgivaren av ditt BankID, Freja eID+ eller din e-legitimation.

Kan du göra en pensionsprognos på mina sidor?

Att logga in på Mina sidor och göra en pensionsprognos är ett bra sätt att få en uppfattning om din framtida pension och lära dig mer om hur olika händelser i livet påverkar den. Prognosen visar alla delar i pensionen, det vill säga din allmänna pension, tjänstepension och eventuellt eget sparande. Se hela din pension på Mina sidor

Vad är en pensionsprognose?

Vad är en prognos. Pensionsprognosen är en uppskattning som bygger på antaganden, till exempel om din framtida lön och hur länge och hur mycket du kommer att jobba. Ju närmare pensionsuttaget du är, desto säkrare blir prognosen. Se din intjänade pension. Funktionen ”Intjänad pension” visar din hittills intjänade pension.

Hur kan du se din pension på minpension?

På minPension kan du som tjänar in till din pension se hela din pension och göra pensionsprognoser. minPension är ett samarbete mellan staten och pensionsbolagen. Det är gratis att använda minPension. För att du ska kunna se dina pensioner behöver du registrera dig och logga in. Det gör du med hjälp av BankID eller Mobilt BankID.

Hur räknar du ut din allmänna pension?

I pensionsprognosen räknar du in din allmänna pension, den du får av staten, tjänstepensionen, som din arbetsgivare betalar in, och till slut ditt privata sparande. Därifrån kan du sedan räkna ut hur mycket du kommer kunna få ut varje månad beroende på när du går i pension. I Sverige finns minpension.se som räknar ut detta automatiskt med

Share this post