Tvåa Italien
Trea Sverige
Fyra Bulgarien

På vilken arena tog Sverige VM brons i fotboll 1994?

Kvartsfinalen mot Rumänien på Stanford Stadium i Palo Alto blev en extremt spännande match, som till slut avgjordes på straffar. Tomas Brolin gjorde mål efter 78 minuter, men tio minuter därefter kvitterade Rumänien. Efter ordinarie matchtid var ställningen 1-1 och efter förlängning stod det 2-2.

2. Roland Nilsson Back Helsingborgs IF.
  3. Patrik Andersson Back Borussia Mönchengladbach.
  4. Joachim Björklund Back IFK Göteborg.
  5. Roger Ljung Back Galatasaray SK.
  6. Stefan Schwarz Mittfältare SL Benfica.
  7. Henrik Larsson Forward Feyenoord.

Vilka mötte Sverige i VM 94?

Sverige får spela match om bronsmedaljen mot Bulgarien. Frågan inför matchen var motivationsnivån, om Sverige hade lyckats mobilisera ytterligare kraft sedan nederlaget mot Brasilien. Sverige besegrar Bulgarien med 4-0 och leker fotboll.

Hur långt kom Argentina i fotbolls VM 1994?

1994 Maradonas diskning stoppade Argentina Argentina kom med ett starkt lag till USA-VM med än en gång ikonen Diego Maradona. Redan i första matchen storspelade Argentina och Maradona när laget vann med 4–0 mot Grekland, efter 3 mål av Gabriel Batistuta och ett av Maradona.