Ny

Hur far man tag pa kurslitteratur?

Hur får man tag på kurslitteratur?

Det finns flera siter där man kan köpa kurslitteratur begagnat, både från privatpersoner och företag som köper in begagnade böcker och säljer vidare. Det är inte bara bra för miljön utan även för plånboken! Exempel på siter där du kan köpa kurslitteratur är Kurslitteratur.se, Campusbokhandeln.se och Adlibris.se.

Var kan man ladda ner kurslitteratur gratis?

Laddaner.nu Förlaget Idg har samlat ihop både svenska och utländska e-böcker. Libris Via de svenska universitets- och forskningsbibliotekens söktjänst Libris hittar du facklitteratur som e-böcker. Litteraturbanken På Litteraturbanken kan du läsa och söka i svenska klassiska verk och ladda ned e-böcker gratis.

Var kan man köpa begagnad kurslitteratur?

Köp begagnad kurslitteratur Med Studentapan köper du dina kursböcker direkt från andra studenter. Lika snabbt och tryggt som att beställa nytt – men du sparar en rejäl slant. Beställ direkt med trygg betalningSök bland tusentals tillgängliga kursböcker och välj den säljare som passar dig bäst.

Vad kostar kurslitteratur per termin?

I genomsnitt får den som köper all obligatorisk litteratur betala drygt 2 600 kronor för en termin. Siffran är inte orimligt hög, anser kåren. Däremot vänder man sig mot de kraftiga variationerna: – De stora skillnaderna slår hårt mot vissa studenter.

Vart är bäst att sälja kurslitteratur?

Det ska vara lätt att sälja din gamla kurslitteratur via Campusbokhandeln – oavsett var i landet du bor. Därför erbjuder vi två olika sätt att sälja böcker. Båda är smidiga, men det absolut enklaste är att lämna in dina böcker i en av våra butiker eller på en inlämningsstation.

Är Bokus begagnade böcker?

Köp & sälj begagnad kurslitteratur på Bokus – helt gratis!

Hur länge får man låna Studentlitteratur?

Kursböcker kan du låna i 7 dagar och övriga böcker i 28 dagar. Om ingen annan står i kö på boken går det att förlänga lånetiden. För att ta reda på hur lång lånetid en bok har söker du upp den i bibliotekets katalog och läser vad som står under rubriken ”Lånepolitik”.

Share this post