Trendig

Hur stort ar ett 9 manna mal?

Hur stort är ett 9 manna mål?

7,32 x 2,20 m och 7,32 x 2,44 m. Ett kombinationsmål som gör det möjligt att använda målet både till spel 9 mot 9 och 11 mot 11. Målet är tillverkat i aluminium och varmförzinkat stål.

Hur hög är ribban på ett fotbollsmål?

Avståndet mellan stolparna är 7,32 meter och avståndet från ribbans underkant till marken är 2,44 meter.

Hur lång är ribban på ett fotbollsmål?

Målstolparna och ribban måste vara av trä, metall eller annat godkänt material. De måste vara kvadratiska, rektangulära, runda eller elliptiska och de får inte vara farliga för spelarna. Avståndet mellan stolparna är 7,32 meter och avståndet från ribbans underkant till marken är 2,44 meter.

Hur stort är ett 7 manna mål i fotboll?

Fotbollsnäten är tillverkade enligt SS-EN 748 och passar 7-mannamål i standardstorleken 5.0 x 2.0 m. Det finns dock inga fasta regler för hur djupa målen ska vara, varför ScanCord erbjuder målnät med olika djup.

Hur lång är 9 manna match?

13-åringar spelar 9 mot 9 med planmåtten 72 * 55 m vilket är avståndet mellan straffområdena på en 11 mot 11-plan. Straffområdet, som skall finnas markerat, mäter 30 * 12 m. Målstorlek: För 12- och 13-åringar används 7 mot 7-mål (avstånd till straffpunkten: 9 m).

Hur lång tid är en 9 manna match?

Regel 6: Övriga matchfunktionärer Page 3 Spelregler för barn och ungdomsfotboll 2019 25 Tillämpas inte. En match består av tre lika långa perioder. Domaren avgör om det ska läggas till tid i någon period och i så fall hur många minuter. Speltiden är 3 x 25 minuter.

Hur stort är ett straffområde i fotboll?

Straffområde i fotboll[redigera | redigera wikitext] Straffområdet markeras av två 16,5 meter (18 yards) långa parallella linjer som utgår 16,5 meter från vardera målstolpen och vinkelrätt ut från mållinjen – ”kortlinjen”. Dessas ändar förbinds med en linje parallell med mållinjen.