Trendig

Finns Bonprix i Sverige?

Finns Bonprix i Sverige?

Alla paketet från Poland och UK når Sverige endast några dagar . Bonprix har blivit sämre . Köpa inte hos Bonprix , köpa någon annanstans istället. Kommer inte att handla mer hos Bonprix även priserna är billigare orkar inte att vänta för ingenting.

Hur lång tid tar leveransen från Bonprix?

Med vårt moderna försändelsesystem ser vi till att dina beställda varor förpackas säkert och snabbt är hos dig. Hos bonprix levereras artiklarna som du vill ha snabbt och tillförlitligt med hjälp av Postnord AB. Normal leveranstid är 4-6 arbetsdagar.

Var kommer bonprix ifrån?

bonprix grundades 1986 i Hamburg. Vårt sortiment omfattar mode och lifestyle-produkter inom: dam-, herr- och barnkläder, underkläder, skor, inredning,…

Vad kostar retur på bonprix?

Observera att vid retur debiteras det en returavgift på 49,00 kronor. Så här gör du när du returnerar: Var god och skicka tillbaka varan inom 14 dagar.

Kan man delbetala på bonprix?

Om du vill betala på avbetalning så kan du betala i maximalt 10 delbetalningar. Villkor för bonprix-kontot: Utnyttja de underbara möjligheter som ett bonprix-konto innebär. Vi ger dig en gratis månad, helt utan ränta.

Kan man lita på Bon Prix?

Bonprix är rankat som nr 21 bland de 22 bästa företagen i kategorin Barnkläder på Trustpilot. Bonprix är rankat som nr 18 bland de 20 bästa företagen i kategorin Skobutik på Trustpilot.

Hur är Bonprix i storlek?

Mycket nöjd som vanligt, bra kvalitet och storlekarna stämmer och framför allt bra pris!

Är Cellbes bra?

Jag har handlat hos Cellbes i snart 11 år och det borde säga allt om hur nöjd jag är!!! Cellbes har mycket förmånliga rabatter!!! Kläderna har mycket bra kvalitet,många färgskalor att välja mellan och storlekarna är för alla kroppsformar!!! Man känner sig klädd i Cellbes kläder!!!

Varför kan jag inte logga in på bonprix?

Skicka ett meddelande till oss via vårt kontaktformulär eller ring oss: 010 555 1900. Logga in på Mitt konto om du redan har dina inloggningsuppgifter. Om du inte har några inloggningsuppgifter ännu, kan du registrera dig här med din e-postadress, lösenord och kundnummer och använda fördelarna med ˮMitt kontoˮ.

Share this post