Ny

Vad firar Wallmans i ar?

Vad firar Wallmans i år?

dinner PARTY i stockholm 2021 är året då Wallmans firar 30 ÅR AV FEST! Vi är så otroligt glada att äntligen få slå upp dörrarna och kunna erbjuda er en lyxig kväll med mat och show i Stockholm igen.

När öppnades Wallmans?

Wallmans var först i Sverige med Dinnershows – Läs om wallmans. Dinnershows – den framgångsrika kombinationen god mat och glittrande show. Grunden lades av nöjesprofilen Hasse Wallman redan 1956 och sedan dess har svenskar haft lite roligare. Konceptet har expanderat över Sverige, men även utanför gränserna.

Vem äger golden hits?

Golden Hits ingår i Moment Group, en av de ledande aktörerna inom upplevelseindustrin i Skandinavien. Inom koncernen skapas underhållning och möten för fler än 1,8 miljoner gäster varje år – såväl privatpersoner som företagskunder.

Vad hette Golden Hits innan det blev Golden hits?

Hasse Wallmans lade grunden till Dinnershow 1956, den framgångsrika kombinationen god mat och glittrande show. Sedan dess har svenskar haft det lite roligare. Konceptet har expanderat över Sverige, men även utanför gränserna.

När öppnade golden hits?

Vi har funnits på Kungsgatan 29 sedan 1992 och beskrivs ofta som Stockholms roligaste dansställe och nattklubb. Ända sedan starten har musiken varit en del i framgångssagan och vi spelar nutidens och dåtidens hits. På Golden Hits har vi tre dansgolv som spelar musiken du helst mimar till framför spegeln.

När öppnar Golden Hits igen?

Nattklubben öppnar ca. kl 22:00 och har öppet till 03:00. Karaokebaren öppnar 19:00 om man vill äta från vår à la carte, eller ta en drink innan nattklubben startar. Karaoken startar sedan kl 21:00.

När öppnar Golden Hits 2021?

Vi erbjuder en helkväll du sent kommer glömma! Nattklubb, underhållning, karaoke, a la carte och flera dansgolv. Den 18 november öppnar vi ett nytt spännande underhållningskoncept – GOLDEN PIANOS -Önska så spelar vi!

Share this post