Allmänning

Ar Cooper dack bra?

Är Cooper däck bra?

Cooper däck är väldigt populära, främst tack vare sin höga kvalitet och priskänslighet. De är starkare än många andra märken och däckens robusta konstruktion har ett enastående grepp och tål mycket slitage från alla typer av belastande körning.

Är Hakkapeliitta bra däck?

Nokian Hakkapeliitta R3 är utmärkt både på is och snö. Mycket bra vintergrepp, på snö testets bästa köregenskaper och styrkänsla. Testets lägsta bränsleförbrukning, komfortabelt och tyst däck på alla vintervägar.

Vem tillverkar Cooper däck?

En amerikansk däcktillverkare som skapat Cooper och gjort det till en succé. Cooper har funnits i över 100år i däckbranschen och är därför pålitliga en pålitlig däckaktör. På ABS Wheels hittar du alla Coopers däckmodeller till billiga priser! Hör av dig till oss så berättar vi mer om Cooper eller dubbdäck.

Vad menas med SUV-däck?

SUV-däck är till för bilar som ska hantera tung vikt och har en kraftfull motor. Men innan du köper ett SUV- däck bör du kolla så att däcken uppfyller vissa kriterier som exempelvis bra väggrepp, även vid höga hastigheter samt att däcken har en hög prestanda på vått underlag vid inbromsning.

Vilka vinterdäck ska man inte köpa?

De här däcken ska du inte köpa Några märken – både kinesiska och andra – som det kan vara värt att vara på sin vakt för är Linglong, Nankang, Kumho, Landsail, Nexen, GT Radial (mest känt som Champiro) och Cooper.

Är kinesiska däck bra?

Bland alla kinesiska däck som ofta upplevs som usla verkar Landsail vara både bra och billigt.

Hur bra är Sailun däck?

Det här däcket har presterat bra på den svenska marknaden. Dom senaste fem åren har tusentals bilister köpt Sailun däck och reklamationerna är få, sailun har generellt sett aldrig varit med i ett känt däcktest däremot har många bilentusiaster förespråkat och tipsat om det här däcket.

Vilka däck tillverkas i Kina?

Klassning av de bästa kinesiska däcken

  • Zhongce Rubber Group Co., Ltd. :
  • Giti Tire (China) Investment Co., Ltd. :
  • Sailun Jinyu Group Co., Ltd. :
  • Shandong Ling long Tire Co., Ltd. :
  • Zhengxin Rubber (China) Co., Ltd. :
  • Double star Group Co., Ltd. :
  • Triangle Tire Co., Ltd. :

Share this post