Allmänning

Hur far man reda pa IMEI-nummer?

Hur får man reda på IMEI-nummer?

Det absolut enklaste sättet att få tag i en enhets IMEI-nummer är att öppna telefon-delen och trycka *#06#. IMEI-numret syns då direkt på skärmen. Detta tillvägagångssätt fungerar i regel på samtliga telefoner och modeller. Oavsett om du har en iPhone, Android eller annan telefon.

Hur kan man veta att telefonen är stulen?

Sök på IMEI-numret Varenda mobiltelefon på planeten har ett IMEI-nummer som används för identifikation. En annan fördel är att mobilen kan låsas genom IMEI-numret om den är stulen. Det är dock enbart själva telefonin som kan låsas med nummerföljden, mobilen i sig kan fortfarande användas.

Hur gammal är Samsung Galaxy S7?

Samsung Galaxy S7 och Samsung Galaxy S7 Edge är smarttelefoner i Samsung Galaxy-serien och uppföljarna till Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 Edge, och Samsung Galaxy S6 Edge+. De släpptes i Sverige den 11 mars 2016.

Hur gammal är Samsung S7?

Samsung Galaxy S7 med 32 GB lagringsutrymme lanserades första kvartalet 2016. Mobiltelefons skärmstorlek är 5.1 tum med upplösningen 1 440 x 2 560 pixlar, internminnet är på 4 GB och operativsystemet är Android 7.0.

Hur tar man reda på hur gammal en iPhone är?

Om vi ​​vill veta åldern på en iPhone är det första vi måste göra att identifiera dess serienummer. Slutligen måste vi välja avsnittet som säger ”Information”. I den här menyn måste vi leta efter avsnittet om serienummer.

Hur får man fram IMEI-nummer iPhone?

Hitta ditt serienummer, IMEI/MEID, eller ICCID

  1. Gå till Inställningar > Allmänt och tryck på Om.
  2. Titta efter serienumret. Du kanske måste rulla nedåt för att hitta IMEI/MEID och ICCID.
  3. Tryck på och håll ned numret för att kopiera informationen och sedan klistra in den i Apples registrerings- eller supportformulär.

Vad händer om min telefon blir stulen?

– Normalt sett spärrar man både mobil och simkort. När man spärrar simkortet fungerar det så att abonnemanget slutar att fungera, när man spärrar mobilen går det inte längre att använda mobilen och den hamnar i ett register där den registreras som stulen.

Share this post