Allmänning

Hur gor jag for att saga upp medlemskap hos SATS?

Hur gör jag för att säga upp medlemskap hos SATS?

Hur gör jag? Du har en period på 21 dagar från den dag du köper medlemskapet under vilken du kan prova att träna hos oss. För att ångra ditt medlemskap behöver du kontaka vår medlemsservice. Du betalar då för en månad av medlemskap och kan använda medlemskapet i en månad.

Hur gammal måste man vara för att gymma på Wellness studio?

§ 1. Medlemskap Dessa villkor gäller medlemskap på Wellness Studio. Medlemskapet är personligt. Minimiålder för att teckna ett medlemsavtal är 18 år.

Kan inte logga in på SATS?

Kommer du inte ihåg ditt lösenord klicka på ’Glömt lösenord’ i Logga in-rutan, så skickar vi ett nytt till dig. För att få ett nytt lösenord krävs det att du har den angivna e-postadress registrerad hos oss. Du kan även logga in med ditt Facebook- eller Googlekonto.

Kan man pausa sitt gymkort?

Autogiromedlem kan frysa sitt kort 1 gång per år, max 2månader. Frysning kan endast göras hela månader och betalningsfria månader kan endast vara lika med kalendermånader. Längre frysning av medlemsavtalet är möjligt vid långtidssjukskrivning, arbete/studier i utlandet eller graviditet.

Hur pausar man sitt gymkort?

För att frysa sitt kort kontaktar du din träningsklubb eller kundservice.

Hur långt innan kan man avboka pass på SATS?

Avbokning och bokningsbegränsning Du kan avboka ett gruppträningspass senast två timmar innan det startar. Om du glömmer att avboka tre pass under en månad, får du inte boka pass under en period på 14 dagar.

Kan en 13 åring Gymma?

Från 13 års ålder är du välkommen att träna på gymmet på egen hand. Har du inte tränat så mycket på gym tidigare rekommenderar vi dig att boka en individuell instruktion. Åldersgränsen räknas från det året barnet fyller år.

Hur kommer man in på SATS gym?

Inte medlem än? Klicka på knappen längst ner för att bli medlem idag. Då får du även tillgång till hundratals Online Training-klasser som du kan träna hemifrån med några av våra bästa instruktörer.

Share this post