Allmänning

Hur mycket tjanar sjokapten?

Hur mycket tjänar sjökapten?

Genomsnittslönen i lägsta befattning är runt 30 000 kr per månad. Efter två år i tjänst kan en högre befattning erhållas och då stiger lönen till runt 40 000 kr per månad. Efter ytterligar ett par år kan de högsta befattningarna erhållas och då stiger lönen ytterligare men hur mycket beror på storlek och typ av fartyg.

Vad tjänar en kapten i Sverige?

46 100 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer. Till skillnad mot till exempel medianlön som är den lön som ligger i mitten av spannet.

Hur mycket lön får en general?

En General i Sverige tjänar i snitt 46 100 kr i månadslön. Lönen för en General kan dock skilja sig mycket beroende på vem man är och var man arbetar. För att lära dig mer om hur lönespannet ser ut för en General så har vi sammanställt massor av lönestatistik för dig att grotta ner dig i.

Hur mycket tjänar man som överbefälhavare?

Mer specifikt visar uppgifter från Skatteverket som Nyheter24 tagit del av att Micael Bydén hade en fastställd förvärvsinkomst som landade på 2 066 947 kronor under 2020. Därmed kunde han plocka ut drygt 172 000 kronor i lön varje månad.

Vad tjänar en kapten på Stena Line?

45 600 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer.

Vad får man för lön som soldat?

Så mycket tjänar en Soldat i Sverige En Soldat i Sverige tjänar i snitt 25 500 kr i månadslön. Lönen för en Soldat kan dock skilja sig mycket beroende på vem man är och var man arbetar.

Hur lång utbildning kapten?

Utbildning av piloter ges av Yrkeshögskolan och det ställs vissa medicinska krav för att bli antagen till utbildningen. Flygutbildningar anordnas också av fristående utbildningsanordnare, till exempel Svensk Pilotutbildning som ger en 2,5 årig lång trafikflygarutbildning.

Share this post