Allmänning

Hur ska du skaffa visum till Australien?

Hur ska du skaffa visum till Australien?

Skaffa visum till Australien online, direkt här på auvisa.org. Ansökan om ett australiskt e-visum görs i några enkla steg och du får oftast svar inom en dag. När du reser från Sverige är ansökan mycket enkel att slutföra och bör bara ta några minuter.

Vad är ett australiensiskt Eta-visum?

Australiensiskt ETA-visum. Ett ETA-visum är ett elektroniskt tillstånd från de statliga myndigheterna för inresa till Australien. För att kunna ansöka om detta måste du vara under 75 år och vara innehavare av ett pass från ett behörigt land. Visa alla länder. A simple tooltip.

Hur länge är det möjligt att resa till Australien?

Ett så kallat Working Holiday visum för Australien (ofta även benämnt ”Work and Holiday visa Australia”) gör det möjligt för unga människor från Sverige att resa till Australien i upp till 12 månader i taget för ett sabbatsår, för semester, för att utforska landet eller för att studera eller jobba under en kortare period.

Varför har Australien haft en stark ekonomisk tillväxt?

Australien har haft en stark ekonomisk tillväxt tack vare ett överflöd av naturresurser och är idag en av världens 20 största ekonomier mätt efter bruttonationalprodukt (BNP). Historiskt har Australien varit känt för fåruppfödning och jordbruk, och är fortfarande ett av världens främsta exportör av ull, vete och kött.

Vilken landyta har Australien?

Australien har en landyta på 7 617 930 kvadratkilometer och ligger på den indoaustraliska kontinentalplattan. Landet omges av Indiska oceanen, Antarktiska oceanen och Stilla havet och separeras från Asien av Arafurahavet och Timorhavet.

Vilka naturtyper finns i Australien?

Huvudartikel: Australiens natur De mest utbredda naturtyperna i Australien är savann och öken. Därutöver finns också en stor variation av olika naturtyper av mindre omfattning, allt från alpina slätter till tropiska regnskogar.

Vad är Religion i Australien?

Religion. Australien har ingen statsreligion. I en undersökning 2016 ansåg sig 52,1 procent av australierna som kristna varav 22,6 procent som katoliker och 13,3 procent som anglikaner. 30,1 procent ansågs inte ha någon religion, till detta räknades humanism, ateism, agnosticism och rationalism.

Vad är ett arbetsvisum i Australien?

Visum. Med ett arbetsvisum är man berättigad att resa och arbeta i Australien i 12 månader. Arbetet i sig är av mindre betydelse så du är berättigad att söka alla typer av jobb. Detta visum går att förlänga ett år, då ska du arbeta i 88 dagar inom regionalt arbete under ditt första år.

Share this post