Allmänning

Nar kommer sista Succession?

När kommer sista Succession?

Succéserien går i mål under måndagen. Men vem slåss mot vem i slutstriden? Det nionde och sista avsnittet av britten Jesse Armstrongs svarta komediserie Succession ligger ute på strömningssajten HBO Max nu.

Hur många avsnitt säsong 3 Succession?

Brian Cox, Jeremy Strong, Sarah Snook, Kieran Culkin m fl. 9 avsnitt. Premiär HBO 18 oktober.

Hur slutar Succession?

Succession säsong 3 slut förklaras Smith Cameron) Logan om att GoJo har överträffat Waystar i sitt börsvärde och att deras företag fick höga böter från justitiedepartementet. På väg till Comosjön för att träffa Matsson erbjuds Logan ett utköp av GoJo med Matsson som ny VD och för att ge Logan en förlikning.

När kommer säsong 4 Succession?

Förutsatt att den fjärde säsongen blir av, så förväntar vi oss att den släpps till hösten 2022. Serien höll innan pandemin en takt som innebar ett års tid mellan säsongerna. Filmtopp håller dig uppdaterad om Succession säsong 4.

När kommer Succession säsong 4?

Med det i åtanke är det osannolikt att vi kommer se säsong fyra komma på våra skärmar förrän slutet av 2022 som tidigast.

Var kan man se Succession?

’Succession’ säsong 3 är tillgänglig att streama på HBO Max . Prenumeranter på tjänsten kan se nya och gamla avsnitt av showen utan extra kostnad.

Hur slutade Succession säsong 2?

I den omdebatterade slutscenen av säsong två fyrar Logan Roy av ett bekräftande leende när hans son Kendall Roy under en presskonferens, inför för hela världen, anklagar sin pappa för mobbning och att vara en notorisk lögnare.

Hur många avsnitt av Succession?

20Succession / Antal avsnitt

Vad bygger Succession på?

Trots flera slående likheter med verkligheten, som inte minst blev tydliga i BBC-dokumentären ”The Rise of the Murdoch Dynasty” har Armstrong aldrig tydligt bekräftat att serien bygger på dem. Snarare menar han att han har hämtat inspiration från flera håll. – Det är en påhittad familj.

Share this post