Allmänning

Vad gor en onsite tekniker?

Vad gör en onsite tekniker?

Som supporttekniker arbetar på kontor tillsammans med dina kollegor. På vissa företag kan jobbet också innebära att man sitter i en servicedesk och bemöter användare ansikte mot ansikte över en disk eller reception. En del supporttekniker kallas också onsite-tekniker och då är ofta arbetsplatsen mer rörlig.

Vad gör en Support Engineer?

Vad gör man om dagarna som First Line Support Engineer? Du kommer att arbeta i Tunstalls 1st line support där vi hjälper våra kunder, vanligtvis användare på kommuner. Huvudfokus kommer vara att ge god och pedagogisk service genom att lösa inkommande ärenden i fråga om våra tjänster via telefon, mail och fjärrstyrning.

Vad gör en Helpdesktekniker?

En supporttekniker arbetar i en helpdesk. Då ger man hjälp och stöd per telefon till kunder eller användare som har problem med sina datorer, telefoner och/eller system. Det kan gälla att de behöver assistans med att använda datorprogrammen eller vara fel i programmen eller datorerna.

Vad är en supporttekniker?

Supporttekniker arbetar med att ge hjälp över telefon till kunder eller användare som har problem med sina datorer, telefoner eller system. Du arbetar både med att hjälpa de som behöver stöd med att använda datorprogram och du löser fel i programmen eller datorerna.

Hur mycket tjänar en supporttekniker?

Marknadslön för Supporttekniker IT. Marknadslönen 2022 för supporttekniker IT ligger mellan 28 000 och 35 000 kronor per månad för en lägre svårighetsnivå. Vid komplexa installationer och mindre projekt ligger lönen mellan 34 000 och 43 000 kronor per månad.

Hur mycket lön får en tekniker?

Marknadslönen för serviceingenjör (tekniker) ligger 2022 mellan 33 000 och 43 000 kronor per månad. Medverkar vid installation och intrimning av enheter, utrustningar eller anläggningar, installationer och system. Utför felsökning för avhjälpande service.

Share this post