Allmänning

Var hittar jag aviseringar?

Var hittar jag aviseringar?

Alternativ 1: I appen Inställningar

 1. Öppna appen Inställningar på telefonen.
 2. Tryck på Aviseringar. Appinställningar.
 3. Under Senaste visas de appar som du fick aviseringar från senast. Om du trycker på Alla appar på rullgardinsmenyn visas fler appar.
 4. Tryck på appen.
 5. Aktivera eller inaktivera aviseringar från appen.

Var sparas Sticky Notes Windows 10?

I Windows 10 stängs ibland dina öppna anteckningar. Försök att öppna anteckningen igen (version 3,0 och senare). Öppna appen fästisar och visa din lista med anteckningar. Om bara en anteckning visas när du öppnar appen klickar eller trycker du på ellipsen (… )

Var sparas Sticky Notes?

Ta backup på Sticky Notes

 1. Öppna Sticky Notes.
 2. Klicka på Meny (de tre punkterna)
 3. Välj Lista med anteckningar.
 4. Klicka på Inställningar (kugghjulet)
 5. Välj Logga in och logga in med ditt Microsoft-konto.

Varför plingar min dator?

Om det är en stationär dator och du har skärmen ansluten via USB kan du testa att ansluta den via en annan USB-port. Du bör även kontrollera så att alla drivrutiner är kompatibla med Windows 10. Om någon inte är det så fungerar därmed inte hårdvaran korrekt.

Vad heter Sticky Notes på svenska?

Fästisar är den något löjliga beteckningen på det som på engelska kallas Sticky Notes, men det är ett av de enklaste och mest användbara verktygen i Windows. De är den elektroniska motsvarigheten till de gula klisterlapparna vi känner så väl.

Vart kan man köpa Post it lappar?

Hos Mattonbutiken kan du köpa Post-It-lappar och Sticky notes i många olika färger, former och storlekar. De är självhäftande och sitter kvar som de ska oavsett vilken storlek du väljer, den perfekta kom-ihåg-lappen. utan att behöva tänka på att lämna fula märken.

Hur stänger man av notiser på datorn?

Stäng av notiser i Windows 10

 1. I Windows-inställningarna väljer du sedan System.
 2. Vill du bara snabbt stänga av alla notiser inklusive deras ljudsignaler klickar du på reglaget under Få meddelanden från appar och andra avsändare så det ändrar sig till Av.

Hur ser man gamla notiser på iPhone?

Om din telefon är låst: Peka mitt på skärmen och dra fingret uppåt för att trolla fram listan med de senaste, olästa notiserna. Om din telefon är upplåst: Dra fingret in över skärmen, från mitten av toppen på telefonen för att få fram listan med olästa notifikationer.

Hur gör man notiser hemliga på iphone?

Genom att gå till Inställningar > Notiser kan vi där välja exakt vilken app vi vill justera notiserna för. Känslig information från en viss app vill du kanske inte ska dyka upp som en så kallad banderoll på toppen av skärmen när någon annan använder din telefon. Då stängs detta enkelt av genom att ändra notisstil.

Hur gör man notiser osynliga?

Styr aviseringar från appar i Android

 1. Dra nedåt från skärmens överkant och tryck på kugghjulet för att öppna inställningarna.
 2. Tryck på Appar och Aviseringar.
 3. Tryck eventuellt på Meddelanden.
 4. Tryck på den app som du vill ställa in. Blått skjutreglage vid aviseringar innebär att appar får visa meddelande.

Kan man se raderade notiser?

Öppna från Notiscenter Notiscenter visar notishistoriken och gör det möjligt att rulla bakåt och visa det du har missat. Du kan alltid se varningar från Notiscenter på två sätt: Svep uppåt från mitten av skärmen på låsskärmen. Svep nedåt från mitten av skärmens överkant på valfri skärm.

Hur ser jag notiser på iphone?

För att se notiser drar du med fingret högst uåå på skärmen och neråt.

Share this post