Allmänning

Varfor kan man inte kopa ratobak?

Varför kan man inte köpa råtobak?

EU domstolen har nu tagit fram en definition av råtobak och låter den råtobak vi nu känner till idag att klassas som ”röktobak” som skall beskattas som cigaretter och rulltobak.

Hur länge håller råtobak?

I och med detta har även frågan om de torra snussatsernas hållbarhet dykt upp i snusforum och in till vår kundtjänst. Svaret är att en snussats, som man behöver värmebehandla, i princip har en obegränsad hållbaret om man förvarar den på rätt sätt. Att förvara på rätt sätt är inga svårigheter.

Kan man köpa råtobak?

Du kan även göra gott snus av den, om du kan mala den till pulver. Köp råtobak hos oss och spara pengar. Tobakshop.se erbjuder ett brett sortiment av billig råtobak. Här kan du hitta produkter från välkända och mycket uppskattade märken såsom Coobra,Cuthof,Prillan,etc.

Hur håller man tobak i lagom fukt?

Detta kan också lätt åtgärdas i en konserveringsburk. Klipp bara till en lagom stor bit skumgummi som passar in i rundningen i locket och fukta den lätt. Tobaken suger då upp fukt från svampen utan att komma i beröring med den. Tänk bara på att fukta svampen mycket lätt.

Var kan man köpa Snussatser?

Här på tobakshop.se kan du köpa billiga snussatser från alla välkända märken såsom Coobra, Prillan, Ekens, Cuthof, Kungssnus samt SnusX. Lössnussatserna levereras med beredningsanvisning samt värmetåliga beredningsburkar. Att göra eget portionssnus är ingen konst,det är mycket enkelt. Addera lite vatten.

Vilken tobak till snus?

När det gäller tobak som ska bli snus så föredras soltorkad, lufttorkad eller värmetorkad tobak.

Vad kostar en Snussats?

Då bör uppskattningsvis en snussats från Kungssnus landa på ett utpris i butiken på 870 kr. Av en Kungssnus snussats får man ut 47 stycken dosor lössnus på 42 gram styck och ett pris per dosa på 18:50 kr. Jämför gärna detta mot priset för en dosa färdigt lössnus i butik som ligger på ca 37 – 60kr.

Share this post