Blogga

Hur gor man en radiostyrd bil?

Hur gör man en radiostyrd bil?

Radiostyrd modellbil är en mekanisk modell av en bil som kontrolleras via en (vanligtvis) handhållen radiosändare och en i bilen monterad radiomottagare. Föraren sänder kommandon till mottagaren, som sedan skickar signaler till servon.

Vart ska man köpa RC-bil?

Kullagergrossisten gillar radiostyrda bilar och vi erbjuder något för alla nivåer, åldrar och smaker. I vårt noga utvalda sortiment med eldrivna RC-bilar från etablerade tillverkare som Traxxas, ARRMA, Mugen Seiki och Team Associated kan du hitta rätt modell, oavsett om du föredrar racing eller hobby.

Vilket glödstift RC-bil?

glödstift nr. 8 – MBS RC Models.

Vilket bränsle till RC-bil?

Nitro Bränsle för RC Bilar innehåller en blandning av nitrometan och olja. Bränsle klassas av procenthalt av nitrometan så 15% nitro Bränsle innehåller 15% nitrometan och 85% olja och andra ingredienser.

Vilken traxxas?

Vi rekommenderar starkt Traxxas egna NiMh-paket och med fördel det starkare alternativet i form av ett 7-cellsbatteri på 8.4V och 3000mAh som även innehåller en snabbladdare, vilket lämpar sig särskilt väl med tanke på att vare sig batterier eller laddare medföljer.

Hur snabbt kan en radiostyrd bil köra?

En stor 540-motor gör att bilen kommer upp i galna hastigheter, hela 70 km/h. De flesta radiostyrda bilar i denna storlek är endast utrustade med en 380-motor och då hamnar man på hälften av toppfarten. Varför inte gå ”all-in” och köpa en riktigt snabb radiostyrd bil.

Hur startar man en Metanolbil?

sätta den på glödare, lyser man det så det fungerar.. primar lite om metanol spruta ut ur tändshift hålet så det ska bör starta.. eller motor får inte tillräcklig med gas att starta. Skruva lite mer som metanol ska komma in, det finns baksida vid förgasare.

Vad är Nitro bil?

Nitro: En förbränningsmotor som drivs av en blandning av Nitrometanol och olja. Bensin: Vanligen en blandning av blyfri bensin och tvåtaktsolja.

Vart kan man köpa metanol till RC?

Metanol (glöd) – Bilar – Söders RC/Hobby AB, Stockholm.

Vilken radiostyrd bil?

Traxxas Rustler 1/10 2WD TQ RTR På fjärde plats hamnar Traxxas Rustler, en toppsäljare med samma motor som ARRMAs Typhon men i en RC-bil som väger ett helt kg mindre. Av de hittills listade bilarna är Traxxas Rustler helt klart den bästa on-road bilen och fantastiskt kul att köra på främst asfalt och grus.

Var tillverkas traxxas?

Genom att producera uppgraderingar kan Traxxas inte bara tillgodose nybörjare, utan även de mer avancerade förarna. Traxxas ligger för närvarande i McKinney, Texas och deras motto är ”The fastest name in radio control”.

Hur snabb är världens snabbaste rc bil?

Nic Case har gjort det igen – slagit världsrekordet för radiostyrda bilar. Nya rekordhastigheten lyder 303,96 km/h och hur snabbt det är kan du se i den här videofilmen.

Share this post