Blogga

Hur lange har trisslotten funnits?

Hur länge har trisslotten funnits?

Trisslotten är en skraplott från Svenska Spel lanserad 1986 som numera även kan spelas online. Normalpriset för en lott är 30 kronor. Högsta vinsten är sammanlagt 30 miljoner kronor, utom under vissa kampanjer då den potentiella vinstsumman kan öka.

När avskaffades TV licens?

Taggar. Vid årsskiftet 2019 avskaffades den gamla tv-licensen med en ny avgift som kallas public service-avgift.

När skrapar man Triss i TV?

Har din Trisslott tre tv-symboler får du skrapa en TV-Triss i Nyhetsmorgon på TV4. Då kan du vinna från 100 000 kronor upp till 5 miljoner. Får du tre klöversymboler får du skrapa fram din klövervinst en lördag i direktsändning i Nyhetsmorgon.

Hur stor är chansen att vinna en miljon på Triss?

Hur stor är då chansen att vinna? Av 2 000 000 trisslotter är det vinst på ca 400 000 st. hur stor är sannolikheten att vinna på triss? Sannolikheten att vinna är alltså 1 på 5, vilket låter ganska bra.

Måste man betala skatt på Triss?

Betala vinstskatt på trisslotter Svaret är även här att nej, på Triss behövs ingen vinstskatt betalas in. Alla pengar man får ut av en trisslott, oavsett om man skrapar en vanlig liten eller de i TV, är helt skattefria. Detta gäller även för lottovinster och andra vinster som man har fått från rena turspel.

Får TV4 licenspengar?

Tittarombudsmannen: TV4 får inga licenspengar, dom går till SVT, UR och SR. Klaus Schoenhof: Hur tar TV4 den massiva kritik man fått av tittare som hellre ser sport på SVT?

När är Trisskrapet på söndagar?

Ny vecka med nya möjligheter och ny hålltid för Trisskrapet i Nyhetsmorgon. Ca kl. 08:50 skrapas det i studion. Se programmet live via TV4 Play.

Vem vann 5 miljoner idag?

När Naod firade eritreansk jul med familjen fick han en Triss av sin pappa. Till allas förvåning visade lotten tre tv-symboler vilket tog Naod till TV4 Nyhetsmorgon. Där skrapade han fram en vinst på en miljon kronor under torsdagen.

Vad kostar en Tialott?

Tialotten kostar som bekant tio kronor och har samma antal rutor att skrapa som en vanlig trisslott. Om man inte vill ta sig till ett spelombud och istället vill spara på miljön så finns det andra sätt att vinna på en tialott. Det som behövs är att man har antingen en dator, mobil eller Ipad.

Share this post