Blogga

Hur mycket kostar det att operera rumpan?

Hur mycket kostar det att operera rumpan?

Vill öka volymen, storleken eller formen på skinkorna utan operation. Förbättra konturen på skinkorna….Följ oss gärna på Instagram för 👉🏼 inspiration, resultat & mer om oss.

Behandlingstid Cirka 1 timme
Undvik Att sitta på rumpan två veckor
Pris Från 20 000:-

Är det farligt med fillers i rumpan?

Då kollagenet behöver tid att produceras så gör man behandlingen vid flertal tillfällen, minimum för rumpa är ca 3-4ggr innan man uppnått önskat resultat. Behandlingarna görs med 4-6 veckor emellan. Då detta är kroppseget så är det inget farligt.

Är det farligt att operera rumpan?

Risker och komplikationer Blödning och infektionsrisk finns vid all kirurgi, men är inte vanligt vid BBL. I USA där antalet BBL har ökat dramatiskt de senaste åren har flera fall av allvarliga komplikationer med så kallat fettemboli inträffat.

Kan man förstora rumpan?

En rumpförstoring syftar till att förbättra stussen eller förstora rumpan med hjälp av eget fett. Utöver rumpans volymökning blir du även av med oönskade fettdepåer då fettet tas från de områden som du vill fettreducera.

Hur gör man Rumpimplantat?

Rumpimplantat är ett specialimplantat som kirurgiskt placeras djupt inom vävnaderna glutealt (stussen). En rumpförstoring med hjälp av fettvävnad involverar fettsugning av ett eller två områden på kroppen och sedan transplanteras fettet till vävnaderna glutealt.

Vad behöver du tänka på vid administration av läkemedel med subkutan injektion?

Att ta subkutana injektioner För de flesta går det sedan bra att själv ta sprutan. Du bör byta injektionsställe från gång till gång, kanske med några centimeter. Du kan variera mellan höger och vänster sida av till exempel magen. Oftast sprutar du in läkemedlet på magen eller låren, eller i övre delen av skinkorna.

Var på kroppen kan man ge både en subkutan och en intramuskulär injektion?

Vid en subkutan injektion tar du sprutan i underhudsfettet, till exempel på magen. De vanligaste sätten att spruta in läkemedel är följande: Under huden, så kallat subkutant. I en muskel, så kallat intramuskulärt.

Hur stor risk är det att dö av BBL?

Risker och komplikationer Blödning och infektionsrisk finns vid all kirurgi, men är inte vanligt vid BBL. I USA där antalet BBL har ökat dramatiskt de senaste åren har flera fall av allvarliga komplikationer med så kallat fettemboli inträffat. Fettemboli beskrivs lättast som fettproppar i blodbanan.

Share this post