Blogga

Hur saljer man sina foton?

Hur säljer man sina foton?

Det är i många fall både enkelt och lönsamt att sälja bilder online. Du kan bland annat sälja bilder till bildbanker likt Shutterstock eller lägga ut bilder gratis på Flickr för att därefter sälja dem i efterhand. Att sälja fysiska bilder på exempelvis Tradera kan även vara en god idé.

Hur sälja en tavla?

Digitala marknadsplatser öppnar för nya förutsättningar att sälja och köpa konst på. En möjlig strategi för att börja sälja konst på nätet är att ingå avtal med en etablerad plattform, för att därigenom dra nytta av befintliga köpkretsar såväl som befintliga försäljningsverktyg.

Kan man sälja foton?

Foton säljs i bilddatabaser och kan användas i många sammanhang, t. ex. i tidningar, på webbplatser, i annonser, bloggar och så vidare. Det man köper är faktiskt en licens (eller rättigheter) att använda din bild i eget material.

Var kan jag sälja bilder på mina fötter?

Instafeet. Instafeet försöker, som namnet antyder, vara en plattform eller webbplats där du kommer att kunna skapa en profil, och därifrån sälja innehåll på fötterna. Först och främst måste du registrera dig och när du väl gör det kommer ditt konto att godkännas och du kommer att kunna komma åt.

Vart kan man sälja bilder på fötter?

Shutterstock. Vi fortsätter med en annan app för att sälja foton av fötter med Shutterstock, det är ett bibliotek där alla typer av fotografier kan publiceras. I den har du möjlighet att ladda upp innehållet du föredrar och tjäna de extra pengarna du behöver. I det här fallet tar användarna 40 % av varje betalning.

Hur man säljer konst online?

etsy. etsy är förmodligen en av de mest olika platserna att sälja din konst online. Du behöver inte skapa din egen WordPress-webbplats eller experimentera med eBay för att komma igång här. Konstnärer kan bygga en närvaro för sig utan tid och sälja alla de olika sorters produkter de väljer.

Share this post