Blogga

Vad ar Slajf?

Vad är Slajf?

Shunon är slajftorsk. Han drar hela tiden. Bror de e riksknas, Hamid har torskat. Jag har stashat 60 g slajf hemma hos honom.

Vad är koks för något?

Koks är den fasta återstoden efter pyrolys av fossilt kol, exempelvis stenkol. Vid framställning av koks av stenkol får man bland annat ett mera koncentrerat bränsle, som vid förbränning utvecklar en högre temperatur.

Vad är Slaif?

Schleif är ett slang för kokain. Schleifa är att snorta.

Vad är en Beshlik?

Spliff: joint, blandning, cannabis, tobak. Femma: 5a, näve, hand, en hel, Beshlik – fem gram marijuana/hasch.

Hur stavas Gähda?

Gähda: bju Bralla bror Dändruskt Mango olum rosta kakor Sten Sture säg till dom tjorva Trollpappapinne
1 Gähda 62 16 Fest, kalas… Idag vi ska gähda Gähda fest gähdish fest Av Ortenqieiwj den 16 februari 2016 1 kommentarer

Vad är Talle för drog?

Tramadol är ett narkotikaklassat läkemedel som tillhör gruppen opioider. Läkemedlet används inom sjukvården för att lindra smärta. Tramadol förekommer vanligtvis som tablett eller kapsel, men finns även i andra former.

Vad är skillnad på kol och koks?

Koks skapas genom pyrolys av kol (exempelvis stenkol). Pyrolys sker genom att stenkolen upphettas till höga temperaturer, flera hundra grader Celsius, i en syrefri miljö. Detta gör att ingen förbränning sker. Produkten som blir kvar, koks, har en hög viktandel rent kol.

Har det förr med koks?

Industriella processer Masugnsprocessen kräver kol i form av koks, men även en viss mängd pulveriserat kol kan tillsättas. Tidigare användes träkol för detta ändamål, men det ledde till omfattande skogsskövling. I tekniska sammanhang spelar kolets storlek och form ofta en viktig roll.

Vad är orten språk?

Vad är orten slang? Orten slang är olika slangord och uttryck som framförallt används i svenska förorter. Oftast där en majoritet av invånarna har utländsk bakgrund. Vissa slangord från orten är lokala medans andra är vanliga i förorter över hela landet.

Vad betyder Gachla?

Synonym till gahla: misshandla, mörbulta, mangla och behandla illa.

Vad betyder Jettad?

att vara utan hopp, förlorad, i en svår situation. Gammal Göteborgs-slang.

Vad är GOWA?

Goa/gowa: Ringa ut någon för att denne sen ska bli skjuten, sälja ut, lura ut någon, ta med någon till en plats. (Att) hamna: Att tappa det helt/att bli tokig.

Vad betyder Khapa?

”Jende” betyder hora och härstammar från persiskan. Det är ett väldigt fult ord på persiska men används ofta i svensk slang som förolämpning.

Share this post