Blogga

Vad erbjuder Manpower?

Vad erbjuder Manpower?

Om du jobbar extra via Manpower har du inte bara möjlighet att tjäna extra pengar eller dryga ut studiemedlen, du får också möta attraktiva arbetsgivare och möjlighet att skaffa arbetslivserfarenhet innan du ens är klar med din utbildning.

Vad är Manpower?

På Manpower brinner vi för att hjälpa individer och företag att hitta varandra. Vi är Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag med över 65 års erfarenhet och närvaro på 50 orter över hela landet. Manpower.se är en av Sveriges största jobbsajter med mer än 100.000 besökare i månaden.

Hur lång uppsägningstid Manpower?

Som anställd hos bemaningsföretag har du visstidsanställning i 6mån, under den tiden gäller 2 veckors uppsägningstid.

Hur ägs Manpower?

ManpowerGroup Inc., tidigare Manpower, är ett amerikanskt multinationellt bemanningsföretag baserat i Milwaukee, Wisconsin. Det grundades av Elmer Winter 1948, och köptes upp av Blue Arrow i Storbritannien 1987, men blev återigen självständigt 1991.

Vad tjänar ett bemanningsföretag?

Hur mycket garantilön du har rätt till varje månad beror på hur lång anställningstid du har i bemanningsföretaget. Om du har varit anställd kortare tid än 18 månader så är du garanterad lön för 133 timmar/80 procent av ”full lön”. Det skulle i exemplet ovan motsvara 34 000 kr (27 200 är 80 procent av 34 000 kronor).

Vad kan man jobba med som student?

Exempel på jobb som är populära hos studenter

  • Kundtjänstmedarbetare.
  • Lagerarbetare.
  • Kundbokare.
  • IT-support.
  • Butikspersonal.
  • Brevbärare.
  • Hotellreceptionist.

Hur mycket jobbar studenter?

Under terminerna arbetar sex av tio studenter vid sidan av studierna. Drygt var tredje student arbetar upp till 10 timmar i veckan och drygt var fjärde arbetar mer än 10 timmar. Nästan var tionde student arbetar mer än 30 timmar det vill säga minst 75 procent av en heltidsanställning.

Vad är Uniflex Bemanning?

Uniflex är ett bemanningsföretag som hyr ut personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, administration och kundtjänst. Uniflex är ett bemanningsföretag som hyr ut personal inom yrkesområdena Industri, Lager, Bygg, Administration & Kontor, Försäljning & Kundtjänst. Vi arbetar även med rekrytering och omställning.

Hur många timmar jobba som student?

Omfattningen på student- och extrajobb är såklart olika. Vissa arbetsgivare önskar att du jobbar 5 timmar i veckan, andra ställer krav på 20-25 timmar. Men gemensamt för dessa typer av anställningar är att de brukar vara väldigt flexibla – arbetsgivaren vet att studierna är din primära sysselsättning.

Visstidsanställning kan avbrytas i förtid med en ömsesidig uppsägningstid om 14 dagar.

Share this post