Frågor

Hur lange ar man blockad pa Facebook?

Hur länge är man blockad på Facebook?

Längden på en blockering beror på hur allvarlig överträdelsen är och din historik på Facebook. För att undvika blockeringar som denna i framtiden kan du: Läsa våra communityregler och förstå vilken typ av delning som är tillåten på Facebook. Enbart skicka meddelanden till personer du redan känner.

Vad händer om man blockerar en vän på Facebook?

Om du blockerar en person som du är vän med, tas hen även bort som vän. Om du inte vill ta bort en person som vän, men visa mindre av hens innehåll på Facebook, kan du ta en paus från den personen. Du kan inte göra sådant som att starta en konversation med den blockerade personen eller lägga till hen som vän.

Hur tar man bort block på Facebook?

Så här blockerar du en person:

  1. Tryck på längst upp till höger på Facebook.
  2. Bläddra ned och tryck på Inställningar.
  3. Bläddra ned till Målgrupp och synlighet och tryck på Blockera.
  4. Ange personens namn och tryck på Blockera.
  5. På sidan med sökresultat letar du upp personen du vill blockera och trycker på Blockera.

Hur vet man att man har blivit blockad på Facebook?

Sätt att ta reda på om vi har blockerats på Facebook Om du har loggat in med ett Facebook-konto kommer webbläsaren att veta det såvida du inte har loggat ut. Om du har loggat ut från Facebook och om din vän eller familjemedlem dyker upp, det betyder bara att du har blockerat oss.

Kan en person se att man Blokerer dem på Facebook?

När du blockerar någon på Facebook skär du alla sociala band till den personen – och det fungerar dubbelriktat. Den blockerade personen kommer inte att kunna se några spår av dig och inte du av denne. Han eller hon kommer inte att kunna läsa några av dina inlägg och kommentarer.

Kan man se vem som tagit bort mig som vän på Facebook?

Med appen Who deleted me såklart. Appen, som finns att ladda ner gratis till mobiler och Chrome, berättar för dig vilka som har raderat dig sen senast (och när de gjorde det), och vilka som är dina nya vänner.

Vad kan en blockerad person se på Facebook?

Den blockerade personen kommer inte att kunna se några spår av dig och inte du av denne. Han eller hon kommer inte att kunna läsa några av dina inlägg och kommentarer. Om ni har en gemensam Facebook-vän där du gillat och kommenterat ett inlägg kan den blockerade inte se ditt gillande eller din kommentar.

Share this post