Frågor

Vad kostar det att ata pa Frantzen?

Vad kostar det att äta på Frantzén?

Utsökt och uppfinningsrik fine dining av hög internationell klass. Pris: 3800 kr (dyrare). Lunch 3800 kr (dyrare). Bra att veta: Endast avsmakningsmeny à 3500 kr serveras.

Hur får man bord på Frantzen?

Den första i varje månad klockan 10.00 släpps bordsreservationerna för nästkommande månad. 10.01 är det oftast fullbokat och har fingrarna inte varit tillräckligt snabba att trycka på sändknappen så kan man lägga upp sig på väntelista och hoppas att någon avbokar.

Måste man boka bord på restaurang?

Utan man ska även kunna boka ett senare eller ett tidigare bord om man verkligen vill till den restaurangen. Det är bra att man kan planera så man kan gå till restaurangen och redan vid sjutton tiden eller senare på kvällen klockan tjugotvå. Fast det beror även på hur länge som man har öppet på restaurangen.

När släpps bord till lilla ego?

Bakom Lilla Ego står stjärnkrögarna Daniel Räms och Tom Sjöstedt som lyckats hålla i hajpen och den höga kvalitén i flera år. Bordsbokningen släpps med 30 dagars framförhållning och för att säkra ett bord är det viktigt att man är ute i god tid.

Hur många rätter på Frantzen?

Här serveras en avsmakningsmeny med ungefär 15 serveringar och rätterna är lika förfinade som galet goda. En hel del asiatiska inslag, kombinerat med nordiska – och ibland bara smakrika extra-allt-rätter som deras klassiska fattiga riddare med hyvlad tryffel.

Måste man boka bord på Pinchos?

Du kan boka bord på appen,och se när det är ledigt. Rekommenderar ett besök,det var väldigt trevligt när vi var där.. för mer än ett år sedan. Klart vettigt att boka och helg absolut nödvändigt.

Vilka restauranger ska man besöka i Stockholm?

Stockholms 60+ Mest Populära Restauranger att Besöka

  • L’Avventura. L’Avventura är en exklusiv och ståtlig italiensk restaurang som ligger i hjärtat av Stockholm.
  • Duvel Café Duvel Café hittas i anrika lokaler i Stockholms innerstad.
  • Meno Male.
  • Restaurang Hantverket.
  • Frantzén.
  • Miss Voon.
  • Boulebar.
  • Bio & Bistro Capitol.

Hur lång är en sittning på Frantzén?

Lättast är det att få bord till lunchtiderna på vardagar. Räkna med att besöket tar minst fyra timmar för din planering av dagen/kvällen. Att äta på Frantzén är en upplevelse i sig inte bara att bli mätt och belåten.

Vad kostar Vinpaketet på Frantzén?

På drömrestaurangen kostar den fasta menyn 3 000 kronor per person. Till det tillkommer dryck – 1 650 för ett vinpaket eller 900 kronor för ett alkoholfritt dryckespaket. Enligt Björn Frantzén är priset satt efter råvaror, mängd personal och lokal. – Målet är att ge gästen en helhetsupplevelse.

Share this post