Frågor

Vad raknas som att vara lang?

Vad räknas som att vara lång?

Har diskuterat med en del och de flesta tycker att det beror på vilket land, ursprung osv. Själv tycker jag att under 175 för killar är ”kort” och över 185 är ”långt” och för tjejer under 165 är ”kort” och över 173-75 är ”långt”.

Är det fint att vara lång?

Det finns många fördelar med att vara lång, exempelvis når man överallt och att “inte se” på en konsert är aldrig ett problem. Det finns dock en del mindre härliga saker med att vara lång också. Bland annat är det omöjligt att hitta byxor!

Är längre än lång?

Hur upplevde du uppläsningen av lång? Föreslå en synonym eller ett motsatsord till lång….Hur böjs lång?

adjektiv
positiv den|det|de långa
komparativ en|ett|den|det|de längre
superlativ är längst
den|det|de längsta

Vad betyder kortare?

kort i ordbok från 1870 Betydelse: Som har ringa utsträckning på längden; äfven jemförelsevis mindre lång än något annat af samma slag; äfven (om tid) som icke varar länge.

Vad är långa ben?

Svaren visade att benen på kvinnor ska vara 1,4 gånger längre än överkroppen. För män ska ben och överkropp vara lika långa. – Resultaten är samstämmiga. Proportionen mellan ben och kropp har betydelse för hur fysiskt attraktiva både kvinnor om män är.

Hur långa brukar killar bli?

1 procent hade längre än 22 cm. 4 procent hade en penis som var mindre än 8 cm. De allra flesta, 75 procent, av alla penisar var mellan 12 och 18 cm. Medellängden var 15 cm.

Hur lång är för lång för en tjej?

Medellängd på tjejer brukar vara ca 1,68 cm, sedan finns naturligtvis de som är både kortare och längre.

Hur lång ska en kille va?

Idealmåttet ligger mellan 180-185 cm. Killar som är 180-185 cm kan vara exakt hur korkade som helst, men kommer ändå alltid att få tjejer eftersom längd upplevs som en sexuell attraktion.

Hur länge eller hur långt?

Långt och länge är adverb Långt är alltså ett adverb och betecknar ett avstånd. Länge är också ett adverb men det hänvisar till en tidsperiod. Båda två har med adjektivet lång att göra. Långt betyder som sagt ett långt avstånd och länge betyder en lång tid.

Har fått lång näsa?

VerbRedigera Journalisten försökte lura folket, men folket gav honom en lång näsa! Etymologi: När besvikelsen vållar förlänges liksom ansiktet.

Vad betyder växtkraft?

Den kraft som får organismer eller företag att växa.

Share this post