Frågor

Varfor sjunker Oatly?

Varför sjunker Oatly?

Ökad förlust Analytiker hade i snitt räknat med en förlust på cirka 45 miljoner dollar. Oatly hänvisar en stor del av de ökade kostnaderna till utgifter som hänger samman med att man nu är ett börsnoterat bolag. Oatlys aktie har sedan börsnoteringen i maj sjunkit med 50 procent.

Vad händer med Oatly?

Oatly rasar i förhandeln – sänker helårsprognos Havredrycksbolaget Oatly aktie rasar 14 procent i förhandeln på New York-börsen efter sin rapport för tredje kvartalet. Bolaget redovisar en omsättningsökning på 49 procent under tredje kvartalet, jämfört med motsvarande period i fjol, vilket var lägre än väntat.

Hur går det för Oatly?

Oatlys marknad Som kan ses ovan har Oatly en diversifierad marknad. Utöver det är de börsnoterade på den amerikanska marknaden, vilket i sig bör leda till att de når än fler marknader. Med det sagt är Sverige fortfarande en nyckelmarknad, vilket de skriver i sin kvartalsrapport för Q2 2021.

Vad heter Oatly aktie?

Oatly aktie (OTLY) – Nyheter, aktiekurs, analys, riktkurs och mycket mer.

Vad händer med hexatronic?

Rejält vinst- och omsättningslyft för Hexatronic Hexatroninc redovisar en betydligt högre vinst och omsättning och det fjärde kvartalet 2021 än under samma kvartal året före. Styrelsen föreslår en utdelning på 0,5 kronor vilket är en oförändrad nivå.

Vad är Oatly värt?

Bolaget har nu ett marknadsvärde på 16 miljarder dollar. 2020 omsatte Oatly 421 miljoner dollar. Det var en fördubbling jämfört med omsättningen 2019. Ungefär 25 procent av omsättningen genererades i USA.

Hur köper man aktier i Oatly?

Köp aktier i Oatly – så gör du För att investera i Oatly behöver du ha en särskild kontotyp där du kan förvara aktierna. En vanlig sådan kontotyp är ett investeringssparkonto, ISK, som du kan öppna hos de flesta banker och nätmäklare. När du köper aktier i Oatly hos oss gör du det via vår tjänst Andelsorder.

När blir Oatly börsnoterat?

Dvs ett steg närmare en notering. Uppdatering: I mitten av maj har Oatly lämnat in ett prospekt till SEC, där framgör att värderingen enligt noteringserbjudandet kommer att vara upp till 10 miljarder USD. Priset per depåbevis ska sättas i intervallet 15-17 USD. Uppdatering: Noteras på Nasdaq den 20 maj 2021.

När kan man köpa aktier i Oatly?

Nu är Oatly börsnoterade, vilket innebär att du kan köpa aktier i bolaget. Det svenska havredrycksbolaget Oatly börsnoterades torsdagen den 20 maj i New York. Därmed kan nu även småsparare bli delägare i bolaget.

Är hexatronic köpvärd?

HEXATRONIC: PARETO HÖJER RIKTKURSEN TILL 270 KR (180) STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Pareto Securities höjer riktkursen för Hexatronic till 270 kronor från 180 kronor. Rekommendationen köp upprepas.

Varför rasar hexatronic?

Fjolårsraketer i botten – storbolagen som gått bäst och sämst i år. Börsåret 2022 har inletts i moll, på måndagen rasar breda OMXSPI drygt 4 procent och Stockholmsbörsen befinner sig nu i korrektion. Totalt har cirka 1.900 miljarder gått upp i rök på Stockholmsbörsen i år.

Share this post