Frågor

Vilken husvagn passar mig?

Vilken husvagn passar mig?

Smalare vagnar eller resevagnar som är 230 cm breda istället för 250 cm. Plus: Smidigare att dra efter bilen för dig som reser mycket med din vagn. Minus: Trängre innerutrymmen – men fortfarande rymligare än många husbilar. Barnkammarvagn med våningssängar, ofta med avskilt utrymme för barnen.

Vilken storlek på husvagn?

Vilken husvagn beror på hur den är tänkt att användas. Ska ni köra runt är en mindre att föredra står ni mycket still kan en större vara bättre. Vi är 2 vuxn. och 4 barn i en Sävsjö 6.1 XL (bredd 232).

Hur stor får ett Spiketält vara?

Förstugor får vara upp till 10 kvadratmeter, varav max 2,5 meter bred och 5 meter lång (skidförråd och fastbyggda altaner räknas med i totalytan). Du kan dock inte kombinera båda maxmåtten.

Hur mycket minskar en husvagn i värde?

Den är naturligtvis ungefärlig, men hjälper dig att beräkna din husvagns värde utifrån nypriset: Efter ett års normal användning minskar värdet med cirka 10-25 % av nypriset. Efter två år har värdet minskat med cirka 5 % mot året innan. Efter tre år har värdet minskat med 2-5 % mot året innan.

Är Burstner en bra husvagn?

Bra kvalitet Som en av de äldsta husbilstillverkare i europa har Bürstner blivit känd för sin höga kvalitet. Det är också anledningen till att det är en mycket populär husbil som står sig bra i värde.

Vad ska man ha i förtältet?

Sen kan det vara skönt att ha förtält eller mariks beroende på vad man tycker bäst om. Det skadar inte att ha en tvättlina att hänga våta badkläder och handdukar på samt en skruvdragare som man kan veva ner stödbenen med. Snabbt och smidigt men långt ifrån ett måste.

Vad kan man göra i en husvagn?

Att ta en långpromenad, hyra cyklar eller ta bilen och utforska närområdet kan ge er ett välbehövligt avbrott från husvagnen. Kolla upp om det finns museum, bibliotek, gårdsbutiker, självplock och gårdsloppisar i närheten och gör en dagsutflykt.

Share this post