Ny

Vad betyder PRF?

Vad betyder PRF?

Platelet Rich Fibrin -PRF. PRF är injicerbart Platelet Rich Fibrin och är en andra generationens koncentrat av blodplättar och som inte använder sig av antikoaguleringsmedel och aktivator. PRF omvandlas till gel direkt efter injektion och fungerar därför som en filler.

Vad är PRF behandling?

PRF (platelet rich fibrin) är en vidareutveckling av föregångaren PRP (platelet rich plasma). I många år har PRP använts i skönhetsbranschen som ett 100% naturligt sätt att uppnå friskare och mer levande hud, motverka hårbortfall och boosta kollagen.

Vad är PRX t33?

PRX är en ny och revolutionerande behandling inom biorevitalisering som arbetar hudföryngrande och anti-aging. Den är nålfri och skapar minimalt med synlig negativ påverkar på huden vilket gör att du slipper det som kallas ”down-time” direkt efter din behandling.

Hur länge håller PRX T33?

Har du mycket pigmenteringar, bristningar eller ärr, då kanske det krävs några fler behandlingar eller att vi kombinerar med en microneedling eller IPL-behandling. Hur länge varar resultatet av en PRX-T33 -behandling? – Resultatet av denna avancerade och djupgående peeling varar i cirka sex månader.

Hur ofta ska man göra PRX?

För bästa och en mer långvarig effekt, bör behandlingen upprepas 3-4 ggr med 1 veckas mellanrum. Hur påverkas huden av en PRX-T33 behandling? – Hud som har ett mycket tjockt hornlager kan uppleva kraftig flagning efter den första behandlingen. Detta kan pågå i 2-3 dagar, området behandlas med fuktgivande kräm.

Hur länge håller PRX behandling?

Vi rekommenderar mellan 3-6 behandlingar med en veckas mellanrum för bästa resultat. Efter detta diskuterar du tillsammans med din hudterapeut hur man bäst underhåller resultatet med uppföljande behandlingar, vanligt är någon gång mellan 6-12 månader beroende på din ålder och typ av hudproblem.

Hur länge håller PRX-T33 behandling?

Vissa resultat av PRX-T33 är omedelbara, såsom en lätt uppstramande samt ljusnande effekt av huden. Resultatet kommer att utvecklas ytterligare under de kommande veckorna. Vi rekommenderar mellan 3-6 behandlingar med en veckas mellanrum för bästa resultat.

Hur länge håller PRX-T33?

Hur ofta kan man göra PRX-T33?

Share this post