Ny

Vad gor en Butiksledare?

Vad gör en Butiksledare?

En butiksledare (butikschef) ansvarar för den dagliga driften i butiken. Detta innebär att både driva och utveckla verksamheten samt leda, coacha och inspirera butikspersonalen för att butiken ska nå resultat.

Vad krävs för att jobba som butikschef?

Som butikschef är det viktigt att ha bra kunskaper i administration och ekonomi. Du bör även ha kunskaper i ledarskap samt veta hur man kan jobba med att marknadsföra sitt företag. En bra grundutbildning på gymnasiet är därför handels- och administrationsprogrammet med inriktning handel och service.

Vad tjänar en varuhuschef på Biltema?

Den högsta lönen, som varuhuschef, ligger på 69 600 kr.

Vad krävs för att bli säljare?

Ingen speciell utbildning krävs för att arbeta som säljare. Vanligtvis får du utbildning under anställning. Arbetsgivaren ställer ibland krav för att du har gymnasiekompetens och då rekommenderas Handels- och administrationsprogrammet, inriktningen Handel och service.

Hur är det att jobba på Dollarstore?

Otroligt dålig arbetsmiljö. Utnyttjar unga som är desperata efter jobb. Fick ingen hjälp, cheferna var ute och rökte och åt gott medans nyanställda gick runt som frågetecken! Kunde inte fortsätta arbeta där efter kollegor berättat hur dåligt behandlade folk blir där.

Vad tjänar en butikschef på Elgiganten?

Wedins högstalön är därmed 4 000 kronor lägre än vad Siba betalar i lägsta lön till sina butikschefer. Hos konkurrenten Elgiganten ligger lägsta lönen på 26 000. Men cheferna i stora butiker osm det går riktigt bra för kan tjäna upp til 50 000 kronor i månaden.

Hur mycket tjänar en butikschef på Coop?

32 000 kronor Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer. Till skillnad mot till exempel medianlön som är den lön som ligger i mitten av spannet.

Vilka tidigare yrkeserfarenheter är meriterande för butikschef?

En butikschef eller detaljhandlare driver ett företag som säljer olika varor direkt till kunden. Det är ett arbete som kräver ledaregenskaper, organisationsförmåga och servicekänsla. Liknande yrkestitlar kan vara bl. a Butiksägare, Butiksansvarig, Butiksinnehavare, Butiksledare och Varuhuschef.

Hur mycket tjänar man på Biltema?

Ja som rubriken lyder så undrar jag vad en knegare på biltema tjänar. Kommer du in utan tidigare erfarenhet så ligger du runt 19 i månaden. För att inte vara allt för exakt så har du 114:-/tim ungefär men helt beroende på vem du är.

Share this post