Ny

Vem ager Universal Telecom?

Vem äger Universal Telecom?

Universal Telecom är en svensk teleoperatör med enligt egna uppgifter runt 100 000 kunder och ägs av Maderiabaserade Timepiece, som i sin tur helägs av Hauschildt.

Vad hette A3 tidigare?

Nu har A3 bytt namn till Bredband2! A3 och Bredband2 har gått ihop och fortsätter resan tillsammans under namnet Bredband2. Du hittar oss med ett nytt utseende och funktionalitet på bredband2.com/foretag.

Vem äger A3?

Historia. A3 avnoterades från Stockholmsbörsen i december 2020 efter det att Bredband2 förvärvat bolaget. I juli 2021 slogs A3 ihop med Bredband2, vilket gjorde att A3 försvann som varumärke och alla kunder flyttades istället till Bredband2.

Vad är A3 privat AB?

T3 är en norrländsk teleoperatör som erbjuder rejält bredband i fiberanslutna stadsnät. Vi har idag drygt 25 000 kunder fördelat på över 100 stadsnät runt om i Sverige.

Vad står A3 för?

A3, A 3 eller A-3 kan syfta på: A3 – Ett pappersformat, se ISO 216. A3 – ett engelskt bandet, se Alabama 3. A3 (Storbritannien) – en väg i Storbritannien.

När blev A3 Bredband2?

Bredband2 i Skandinavien AB (”Bredband2”) lämnade den 14 september 2020, ett offentligt erbjudande till aktieägarna i A3 Allmänna IT- och Telekomaktiebolaget (publ) (”A3”) om att förvärva samtliga aktier i A3 (”Erbjudandet”).

Vad är A3?

Vad är A3-storlek för papper? Pappersstorleken A3 används vanligtvis både i näringslivet och hemma. Den mäter 297 x 420 mm och är ett bra alternativ när du visar presentationer, diagram och förstoringar. Det är ett populärt och kostnadseffektivt alternativ eftersom det är lätt att producera i bulk till en låg kostnad.

Är A3 nere?

A3 avbrott rapporterade under de senaste 24 timmarna Det är vanligt att vissa problem rapporteras löpande under hela dagen. Downdetector rapporterar bara en händelse när antalet problemrapporter markant överstiger den vanliga volymen för det klockslaget.

Har A3 problem?

Vad hette Bredband2 tidigare?

Nu har A3 bytt namn till Bredband2! Du hittar oss med ett nytt utseende och funktionalitet på bredband2.com/foretag. Välkommen till Sveriges tredje största fiberleverantör!

Share this post