Populära

Hur betalar man boter Skanetrafiken?

Hur betalar man böter Skånetrafiken?

Gör så här:

  1. Skriv numret på din faktura, ditt namn och din mailadress/adress.
  2. Bifoga gärna en bild på tilläggsavgiften och din biljett.
  3. Berätta sedan kort vad som hänt, det vill säga varför du vill bestrida tilläggsavgiften. Har du använt vårt resekort behöver du uppge kortnumret i din beskrivning.

Hur fungerar sommarkortet?

Sommarkorten laddas på ditt gröna resekort och finns att köpa via Mina Sidor, hos någon av våra ombud eller i de bussar som tillåter påstigning fram och försäljning ombord (håll utkik efter grön dekal i bussens framruta). När du har biljetten laddad på kortet blippar du den i validatorn ombord på bussen vid varje resa.

Får man ta med Elscooter på bussen?

Hopfällbar cykel, elsparkcykel, kickbike eller liknande räknas som handbagage och får tas med i mån av plats om de är maximalt hopfällda under resan.

Hur betalar jag tilläggsavgift?

Alla som reser utan giltig biljett kan få en tilläggsavgift på 1 500 kronor. Tilläggsavgiften betalas via faktura som skickas till kunden tidigast tio dagar efter den dagen tilläggsavgiften utfärdades.

Hur betalar man tilläggsavgift?

Om du vid en biljettkontroll saknar giltig, har felaktig eller ogiltig biljett får du en så kallad tilläggsavgift. Avgiften är för närvarande 1500 kronor oavsett ålder utöver avgiften för biljetten. Vid kontrolltillfället får du ett inbetalningskort med ett belopp som ska betalas inom 10 dagar.

Kan man dela Sommarbiljetten?

Sommarbiljetten – i app eller på Jojo-kort – är inte personlig och kan lånas ut till familj och vänner när man själv inte behöver den. Enklast är att låna ut sommarbiljetten i appen.

Kan man åka tåg med sommarkort?

Gäller sommarkorten på SJ-tåg? Ja, Värmlandstrafiks sommarkort gäller på SJ:s och Tågabs tåg.

Får man ha Elscooter på tunnelbana?

Små barncyklar utan kedja, sparkcykel och hopfällbar cykel, hopfälld elsparkcykel som är mindre än 120 cm i hopfällt läge går bra att ta med överallt. Man får inte cykla på perronger och stationer. Detta gäller även sparkcyklar och elsparkcyklar.

Share this post