Populära

Hur far jag ut min ATG vinst?

Hur får jag ut min ATG vinst?

Hur får jag ut mina vinster när jag har spelat på ATG.se? Vinsten sätts automatiskt in på ditt ATG-konto när du vinner. Från ditt ATG-konto kan du enkelt föra över pengarna till ditt bankkonto under fliken ”Mitt konto” och ”Ta ut pengar”.

Hur får man ut pengar från ATG-konto?

Hur gör jag ett uttag från mitt ATG-konto?

  1. Logga in och klicka på fliken Mitt konto, välj sedan alternativet Ta ut pengar.
  2. Fyll i beloppet i rutan och klicka på Fortsätt.
  3. Bekräfta uttaget med ditt lösenord.

Hur lång tid tar det att få pengar från ATG?

Pengarna finns på ditt bankkonto högst tre bankdagar efter att uttaget är genomfört.

Varför kan jag inte logga ut på ATG?

Ett misslyckat inloggningsförsök kan bero på ett flertal olika anledningar. Det vanligaste fallet är att du själv har råkat skriva in fel lösenord i samband med att du loggar in. Har du nyligen ändrat lösenordet? Har du caps lock påslaget på ditt tangentbord?

Hur vet man om man vunnit på V75?

Här kan du rätta ditt kvitto i upp till 10 dagar. Koden består av 9 bokstäver och finns längst ner på ditt butikskvitto. Du hittar din rättningskod längst ned på kvittot. Rätta ditt kvitto enkelt från ett spel du t.ex. köpt via ett ombud eller delat med en kompis.

Kan inte logga in på ATG med BankID?

Har du problem med Bank ID-inloggning på Android? Läs vidare för att hitta en workaround! Samsung Internet Browser har nu fått en ny uppdatering som löser problemet – testar med den versionen så borde allt fungerar i Appen som det ska! Laddar ned Samsung Internet Browser här.

Är ATG nere?

ATG har på nytt drabbats av störningar på atg.se. Det går inte att logga in för att spela för tillfället.

Hur vet man hur många sexor man har på V75?

Summera resultatrutorna vågrätt så får du antalet rader med 5 rätt. Multiplicera antalet hästar i de avdelningar där du har fel så får du antalet rader med 5 rätt. Antalet rader med 6 rätt är lika med antalet hästar i den avdelning där du har fel.

Share this post