Populära

Hur gammal ar Alexander Parleros?

Hur gammal är Alexander Pärleros?

37 år (9 mars 1985)Alexander Pärleros / Ålder

Hur mycket tjänar Alexander Pärleros?

Alexander Pärleros stabila årslön Under 2019 hade Alexander Pärleros en fastställd förvärvsinkomst som landade på 521 500 kronor enligt Skatteverket, och med denna stabila årslön kunde han alltså ta ut en månatlig inkomst på drygt 43 500 kronor.

Vem startade Framgångspodden?

Det Alexander Pärleros inte visste innan han startade Framgångspodden var att poddens gäster skulle få honom att förändra hela sin syn på framgång.

Varför målar Alexander Pärleros sina naglar?

Alexander Pärleros har börjat måla naglarna – efter att ekonomiprofessorn Micael Dahlén medverkat i Framgångspodden. ”Jag skulle föreläsa för två banker och tänkte att det var helt fel att göra det just då men också helt rätt. Det är viktigt att visa att man går emot normerna.”

Hur mycket omsätter Ida Warg?

Ökar kraftigt. Och det går bra under förra året steg omsättning från 27 till 56 miljoner kronor och vinsten ökade från 3 till 13 miljoner kronor.

Vart har Ida Warg köpt hus?

Ida Warg och Alexander Pärleros befinner sig i skrivande stund i Marbella där de nyligen köpt hus. Det har fått många följare att undra hur det blir med deras nyköpta hus hemma i Sverige.

Hur mycket tjänar Framgångspodden?

Han har många järn i elden och står bland annat bakom Framgångspodden som omsätter 1-1,5 miljoner kronor i månaden och drar in 2 miljoner lyssningar under samma period. Men hur lyckas man egentligen med sin podd? Vi bad Alexander Pärleros att dela med sig av sina bästa tips.

Varför målar pärleros naglarna?

Vart bor Alexander Pärleros?

Body: Under 2021 så tog Ida Warg och Alexander Pärleros ett beslut att flytta till Marbella under obestämd tid. Detta gjorde dom då dom väntade på att få bygga sitt drömhus här hemma i Sverige, men paret hittade sitt drömhus i Marbella och blev kvar där längre än dom hade gissat att dom skulle stanna.

Hur blev Ida Warg känd?

2006 var Ida Warg med i TV-programmet Floor Filler på TV3 där hon bland annat tävlade med Sean Banan. Warg bloggade fram till april 2020 på bloggportalen Baaam och började därefter med att blogga för Mama.

Share this post