Populära

Hur kommer man in pa mina sidor?

Hur kommer man in på mina sidor?

För att kunna logga in på Mina sidor och använda våra tjänster behöver du en e-legitimation. Du kan använda den på en mobil, surfplatta eller dator. De e-legitimationer som kan användas för att logga in på Mina sidor är BankID, Freja eID+ och utländskt eID (Foreign eID).

Kan man logga in på 1177 utan BankID?

För att logga in på 1177.se behöver du ha en e-legitimation, antingen BankID eller Freja eID Plus. För att kunna logga in måste du vara folkbokförd i Sverige.

Varför kan inte min dotter logga in på 1177?

Använd rätt typ av e-legitimation Du kan inte logga in på 1177.se med bankernas Mobilt Säkerhets-id eller motsvarande e-legitimationer med lägre säkerhet. För att logga in på 1177.se behöver du ha ett svenskt personnummer och någon av nedanstående en e-legitimationer.

Kan man logga in på 1177 med mobilt BankID?

För att logga in på 1177.se behöver du ha ett svenskt personnummer och en e-legitimation, antingen BankID eller Freja eID Plus.

Var hittar jag mina sidor?

Mina sidor loggar du in på här på lansforsakringar.se och appen laddar du ner på din mobil. På Mina sidor finns det några fler funktioner än i appen. I appen kan du till exempel kolla saldo eller betala och göra överföringar. Hålla koll på ditt pensionssparande eller att se försäkringar och göra en skadeanmälan.

Var är mina sidor?

Mina sidor är i sig inte en e-tjänst utan enbart en slags portal som samlar e-tjänster. Funktionaliteten hos Mina sidor kan aldrig bli bättre än de tjänster som ligger bakom. ”Samlingsnamnet Mina Sidor står för en funktion och inte en tjänst.

Hur loggar man in med mobilt BankID?

Så loggar du in med Mobilt BankID/SäkerhetsID

  1. Fyll i ditt personnummer och välj Mobilt BankID/SäkerhetsID.
  2. Tryck på Logga in.
  3. Starta BankID säkerhetsapp i din telefon eller surfplatta och skriv in din kod som du valde när du beställde Mobilt BankID/SäkerhetsID.
  4. Du är nu inloggad.

Hur kan jag se min dotters journal?

Du kan hantera ditt barns vårdärenden och läsa hens journal på 1177.se till och med barnet är 12 år. När barnet fyller 13 år kan du inte längre automatiskt se det som rör ditt barn. Barnet kan då själv logga in på 1177.se med en e-legitimation. Hen kan till exempel boka tid och förnya recept.

Varför kan jag inte läsa mitt barns journal?

Barnet kan läsa journalen från den dag hen fyller 16 år. I vissa fall kan ditt barn få tillgång till delar av sin journal innan hen fyller 16 år. Då behöver hen genomgå en särskild mognadsbedömning. Då är det verksamhetschefen på den mottagning som det gäller som ska göra mognadsbedömingen.

Varför kan jag inte logga in med mobilt BankID?

att ditt BankID är spärrat, att det är för gammalt eller att du skriver fel lösenord/PIN/säkerhetskod. Det kan också bero på att du bara har installerat BankID säkerhetsprogram/-app, men inte har beställt något BankID hos din bank. Du kan testa ditt BankID på test.bankid.com .

Share this post