Populära

Hur mycket kostar en bilforsakring?

Hur mycket kostar en bilförsäkring?

Priset på en helförsäkring är i snitt 6 192 kr per år, baserat på data från Insplanets kunder. Helförsäkring är det högsta försäkringsskyddet du kan välja till din bil och det är därmed det dyraste.

https://www.youtube.com/watch?v=PqXDh72YFsI

Hur mycket kostar en bilförsäkring? Priset på en bilförsäkring är i snitt 4 279 kronor om året, eller 356 kronor i månaden*. Men priset varierar mycket beroende på din ålder, din bil och din bostadsort. Jämför bilförsäkring kostnadsfritt i formuläret ovan för att se vad försäkringsbolagen har att erbjuda just dig.

Vad är en bilförsäkring?

En bilförsäkring är en försäkring som kan ge ersättning för personskador och skador på bilen i händelse av en olycka eller liknande. Försäkringen kan bestå av olika delar och försäkringstagaren ska vara den som står som ägare till bilen. Så hjälper vi dig att hitta en bra bilförsäkring För dig som vill jämföra själv:

Hur gör du för att hitta en bra bilförsäkring?

Så hjälper vi dig att hitta en bra bilförsäkring. För dig som vill jämföra själv: 1) Fyll i registreringsnumret på din bil. 2) Fyll i lite uppgifter om dig och din bil. 3) Tryck på knappen och se försäkringsbolagens priser. 4) Välj den försäkring du tycker är bäst och teckna direkt online. 5) Klart!

Hur kan du jämföra bilförsäkringar?

Du kan jämföra bilförsäkringar på två olika sätt: genom att själv fylla i formuläret eller genom att ringa oss, så hjälper vi dig. Om du vill jämföra själv: 1.) Fyll i formuläret. 2.) Klicka på “Jämför bilförsäkring”. 3.) Välj försäkring. 4.)

Hur mycket kostar en bilförsäkring per månad?

Bilförsäkringen: Denna varierar en hel del mellan olika bilmodeller, åldrar, hur mycket du kör osv men man kan räkna på en kostnad på 6000-12000 kronor per år. Låt oss anta ett snitt pris på 8000 kr per år i årspremie vilket då ger en kostnad på 667 kronor per månad.

Share this post