Populära

Hur mycket kostar en tagbiljett till Tyskland?

Hur mycket kostar en tågbiljett till Tyskland?

Populära tågresor till Berlin

Tåg från Amsterdam till Berlin Från 400:-
Tåg från Köpenhamn till Berlin Från 450:-
Tåg från Paris till Berlin Från 800:-
Tåg från Prag till Berlin Från 200:-
Tåg från Köln till Berlin Från 300:-

Hur köper man tågbiljett i Tyskland?

När du reser med en Interrail eller Eurail Pass kan du också boka på Happyrail.com. Fyll bara i din avgångs- och destinationsstation för att boka bokningen. För enkelbiljetter kan du klicka här för att kontakta oss. Hitta och boka alla populära tåg i Tyskland!

Vad kostar en tågbiljett till Berlin?

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik. En genomsnittlig biljett från Stockholm till Berlin kostar omkring 1183 kr om du köper den samma dag, men de billigaste biljetterna du kan hitta ligger på 751 kr.

Hur mycket kostar en biljett till Tyskland?

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Tyskland

Bästa priset för enkelresa 98 kr
Bästa priset för tur- och returresa 343 kr
Snabbast flygtid 1t 35m
Flygs av 4 flygbolag

Kan man åka tåg till Tyskland från Sverige?

Tågbiljetter Tyskland till Danmark och Sverige Danska intercity-tåg kör från Köpenhamn upp till den tyska gränsstaden Flensburg och lokala tåg kör från Esjberg till Niebüll. Under sommarmånaderna tillhandahålls ett direkt nattåg mellan den svenska staden Malmö och Berlin, detta tåg använder Trelleborg-Sassnitz-färjan.

Vad kostar nattåget till Berlin?

Restiden är 12 timmar. Priset för tågbiljetten börjar på 49 euro. Du har två resealternativ: 1) Från Stockholm till Berlin med Snälltåget nattåg.

Vad kostar nattåget Malmö Berlin?

1a Resa från Malmö (Sverige) till Berlin (Tyskland) Deutsche Bahn erbjuder tågbiljetter från utvalda destinationer i Sverige till Tyskland, kallad ”Sparpreis Europa”. Biljettpriset börjar på 37 EUR.

Share this post