Populära

Nar ringer dom fran Svenska Spel om man vunnit?

När ringer dom från Svenska Spel om man vunnit?

Direkt när dragningen är klar och det är bekräftat vem det är som lämnat in det vinnande spelet, ringer Svenska Spels vinnarkommunikatörer till den person som lämnat in vinstspelet. – Det är otroligt viktigt att vi får kontakt med rätt person.

Vem vann andra chansen Lotto?

Förra lördagen ägde Lottos extra dragning Andra Chansen rum. 20 slumpade Lottorader drogs som vinnare till en miljon kronor vardera. Drygt en vecka efter dragningen fick Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Natalie Wallin tillslut gratulera den man från Härnösand som blev en av vinnarna.

Hur rättar man Lotto andra chansen?

Exempel: Du spelar två rader Lotto med Joker en lördag och deltar i både Lotto 1 & 2. Då har du samlat fyra chanser till Andra Chansen-dragningen. Även om du spelar samma rad flera gånger så ger varje speltillfälle en ny chans i Andra Chansen.

Vart gick Andra chansen på Lotto?

I lördagens dragning av Andra Chansen gick två av de 20 slumpade miljonvinsterna till Dalarna. Radioprofilerna Laila Bagge och Roger Nordin gratulerade ett par från Borlänge till miljonvinsten. Nu kan de köpa en bil till deras barnbarn. Vinnaren från Mora kommer fira tillsammans med nära och kära.

När betalas vinst ut från Svenska Spel?

Först ut är Svenska Spel Tur, medan Svenska Spel Sport & Casino inför samma funktion inom kort. ”Vinner du till exempel en slant på Lotto på lördagskvällen så behöver du inte längre vänta i flera bankdagar på att få ut vinsten. Du kan ta ut dem direkt och fira lite om du vill!

Hur mycket betalar Svenska Spels ombud ut?

För spel lagda via ombud sker utbetalning av vinster från 20 000 kronor till och med 4 999 999 kronor till vinnarens angivna bankkonto. Om vinnaren inte angivit bankkonto sker utbetalningen istället till vinnarens spelkonto.

Vem vann Andra chansen 2021?

Tävlingen utgjordes av en turné bestående av fyra deltävlingar à sju bidrag, uppsamlingsheatet Andra chansen och slutligen en final där vinnaren, ”Voices” med Tusse, korades.

Hur vet man om man vunnit på Lotto?

Du vinner på Lotto om du har fyra eller fler rätt. Om du är ensam med sju rätt är du garanterad en vinst på minst 1 miljon kronor. För att ha chans att vinna Drömvinsten behöver du ha 7 rätt på Lotto samt 2 rätt på Joker.

Hur vet jag om jag har vunnit på Lotto?

Det finns olika sätt att rätta Lotto. Du kan rätta Lotto genom att jämföra dina rader med de vinnande raderna för Lotto 1 & Lotto 2 på resultatsidan, rätta via Mina spel eller aktivera e-post med personlig rättningsupplevelse i Min profil.

Hur man rättar Lotto?

Det finns lite olika sätt att som du kan rätta Lotto på. Antingen kan du jämföra dina rader direkt med de vinnande raderna för både Lotto 1 och Lott 2 på Lottos resultatsida. Utöver det kan du få en automatsik rättning om du loggar in på Mina Sidor på Svenska Spel.

Vem vann Lotto lördag?

Familjefar från Årjäng vann 5,6 miljoner på Lotto Lördag den 12 mars blev kvällen som en Årjängsbo sent ska glömma. Ett Lottospel som mannen lämnat in via Svenska Spel Turs hemsida prickade sju rätt och därmed var familjefadern i 50-årsåldern 5,6 miljoner kronor rikare.

Hur lång tid tar det att få pengar från Svenska Spel?

Svenska Spel öppnar för realtidstransaktioner via Swish. Det innebär att kunder kan ta ut pengar direkt från sitt spelkonto utan att behöva vänta i flera bankdagar.

Varför går det inte att logga in på Svenska Spel?

Det går inte att logga in i ett spel….Rensa cacheminnet för Google Play Spel

  • Öppna appen Inställningar på enheten.
  • Tryck på Appar och aviseringar. Visa alla appar.
  • Skrolla ned och tryck på Google Play Spel.
  • Tryck på Lagring. Rensa lagringsutrymme.
  • Öppna Play Spel-appen igen och gör ett nytt försök att logga in.

Share this post