Populära

Vad ar varvningskod?

Vad är värvningskod?

Där finner du din egna unika värvningskod samt fler olika alternativ till att dela koden. Som en värvning räknas att en person har använt din unika kod då denne har registrerat sig och köpt ett SmartGolfa 5 eller ett SmartGolfa 10. Har detta skett får du en gratis greenfee som som läggs på ditt greenfeesaldo.

Varför ska man vara med i facket Kommunal?

Som medlem i Kommunal får du stöd för att utveckla dig själv och ditt jobb, expertråd kring allt som rör ditt yrke och hjälp om något skulle hända. Dessutom ingår kvalificerad rådgivning om dina arbetsvillkor och en av marknadens bästa hem- och olycksfallsförsäkringar. Över 500 000 personer är med i Kommunal.

Vad ingår i kommunal?

Som medlem i Kommunal är ditt hem och din inkomst försäkrad, och du är också försäkrad mot olycksfall och skador på fritiden. I medlemsavgiften ingår en bra hemförsäkring, inkomstförsäkring och en försäkring mot olycksfall och skador på fritiden.

Vad betyder en medlem?

En medlem är en person, företag, organisation, kommun eller stat som tillhör en formell eller informell grupp, förening eller organisation. Medlemskapet innebär både rättigheter och skyldigheter gentemot föreningen.

Varför är det bra att vara medlem i facket?

Du får bättre arbetsvillkor Medlemmar i facket har bättre arbetsvillkor och bättre arbetsmiljö än dem som inte är med. Det gäller allt från arbetstider till hälsa, säkerhet och skydd mot trakasserier. Medlemmar i facket står inte ensamma, utan kan få hjälp att rätta till missförhållanden.

Måste man vara medlem i facket?

Fördelar med att vara med i facket Att vara medlem i facket är framförallt en trygghet för dig som anställd. Om en situation skulle uppstå där du hamnar i någon typ av konflikt med din arbetsgivare, så kan facket vara de som hjälper dig med både rådgivning och representation.

Är alla medlemmar i Svenska kyrkan?

Medlem i Svenska kyrkan blir du genom dopet. Sedan 1996 blir du inte längre automatisk medlem genom att dina föräldrar är medlemmar utan du behöver döpas för att erhålla ett medlemskap. Ungefär 60% av Sveriges befolkning är medlemmar i Svenska kyrkan.

Share this post