Populära

Vad kostar service pa Audi a3?

Vad kostar service på Audi a3?

Vad kostar Audi Basservice? Priset på vår förmånliga Audi Basservice är 1 895 kr inklusive moms. I det priset ligger ersättning för arbete, olja, reservdelar och en premie för Vägassistansförsäkringen.

Vad är a3 service?

Serviceintervallindikeringen sker i två steg: Påminnelse om grundservice eller mellanservice: Från och med en viss körsträcka visas ett meddelande på kombiinstrumentets display varje gång tändningen slås på eller av Bild 1. Den återstående körsträckan eller tiden visas kort.

Är det dyrt att serva Audi?

Det är just då som många servicear brukar både vara omfattande och dyra. Det kostar hälften så mycket att serva Audi på Mekonomen eller Meca jämfört med märkesverkstaden. När vi först ringde Audiverkstaden Din Bil fick vi ett pris på 7 009 kr för en 6 000-mila-service på en A4 1,8T.

När tänds Servicelampan Audi?

När systemet känner att det är dags för ett oljebyte får du veta det via bilens serviceintervalldisplay. För Audis g-tron-modeller gäller oljebyte med fasta intervaller – var 12:e månad eller 15 000 km. När det är dags att boka in en oljebytesservice får du en påminnelse i bilens informationsdisplay.

Vad ingår i basservice Audi?

För samtliga Audi-modeller av modellår 1985-2010 ingår följande punkter vid en Basservice:

  • Byte av motorolja.
  • Byte av oljefilter.
  • Byte av luftfilter.
  • Avläsning av felminne.
  • Kontroll av batteri.
  • Kontroll av avgassystem.
  • Kontroll av bromsrör och bromsledningar.
  • Kontroll av läckage på motor, växellåda och kylare.

Vad kostar serviceavtal Audi?

Privat – Serviceavtal från endast 100 kr/mån Just nu kan du teckna ett serviceavtal för din nya Audi som gäller under 36 månader eller 6.000 mil totalt – det som inträffar först.

Vilken service ska göras?

Bilens serviceintervall är 3000 mil eller 12 månader. Bilen behöver alltså en årsbaserad service då man inte kommer upp i 3000 mil under perioden. Du kör 3500 mil varje år. Bilen behöver service vid 1500 mil eller var 12:e månad.

Hur ofta servar man Audi?

Statsförare rekommenderas att boka en service för oljebyte var 1 500 mil och en storservice var 3 000 mil. Motorvägsförare rekommenderas att boka service för oljebyte efter 3 000 mil.

Är Audi dyra att laga?

Audi dyrast 33 procent av skadorna som anmäls på bilar är motorskador, vilket gör motorskadorna till den vanligaste maskinskadan. Därefter kommer skador på kyl och värmesystem med sina 25 procent. Motorskadorna är också de dyraste, då de kostar i genomsnitt 21 000 kronor att reparera.

Hur ofta ska en Audi servas?

Share this post