Populära

Vad kravs det for att starta biltvatt?

Vad krävs det för att starta biltvätt?

Starta-biltvätt-guide

  1. Bestäm vilken typ av biltvätt du vill erbjuda. Automatisk biltvätt.
  2. Markplanering. Antingen har du redan utrymme i din verksamhet eller så behöver du leta mark.
  3. Gör en kalkyl över biltvättsinvesteringen.
  4. Nu börjar projektet ta form.
  5. Slå fast val av utrustning.
  6. Beställning och drift.

Vad kostar tvätthall?

Idag har vi ett sextiotal biltvättar runt om i Sverige på noggrant utvalda platser. Vi har gjort allt för att du ska kunna tvätta på ett enkelt och effektivt sätt. För en normalstor bil tar det sällan längre tid än tio minuter att tvätta bilen och kostnaden är ofta mellan 75-125 kronor.

Vad kostar en självtvätt?

Tvätta själv från 2,50 kr/min I våra Tvätta själv-hallar kan du tvätta och vårda din bil i lugn och ro. Smuts och spillvatten tas om hand av våra vattenreningsverk och oljeavskiljare.

Vad driver en biltvätt?

Biltvätt i Sverige åker på en släde fram och tillbaka över bilen enligt ett förvalt program. Först påförs ett medel för kemisk rengöring, därefter följer mekanisk rengöring med högtrycksmunstycken eller borstar. Efter sköljning och eventuell vaxbehandling sker torkning med varmluft.

Vad kostar det att tvätta en bil?

Tvättprogram och priser

Renault-/Volvokortspris Ordinarie pris
TAXIBIL/TAKBOX (UTAN TAKBORSTE): Avfettning/Schampo, högtryck, hjultvätt, borsttvätt, underspolning, tork. 169 kr 211 kr
BORSTFRITT: Avfettning/Schampo, högtryckstvätt, underspolning, tork. 159 kr 199 kr
BRONS: Avfettning/Schampo, borsttvätt, tork. 139 kr 174 kr

Vart kan man tvätta bilen med egna medel?

I vår Tvätta själv-hall kan du själv vårda din bil i lugn och ro med egna medel. Här finns högtryckstvätt och tryckluft.

Vad gör en Bilrekondare?

Bilrekonditionerare arbetar med enklare service av bilar. ”Bilrekond” går utöver vanlig städning. Polering och skötsel av bilens olika ytor är ett hantverk där hänsyn behöver tas till bilens alla olika material. En standardgenomgång innebär upprepad avfettning, polering, vaxning eller lackförsegling av bilen.

Share this post