Populära

Vart hittar man hundar till salu?

Vart hittar man hundar till salu?

Köpahund.se är Svenska Kennelklubbens valphänvisningssajt. Här hittar du presentationer av närmare 300 olika hundraser, valpkullar till salu och kontaktuppgifter till SKK-anslutna uppfödare.

Var kan jag sälja min hund?

Varje dag kan man kan läsa på Blocket att någon vill sälja sin hund.. ’sin ögonsten’.. ’med en tår i ögat’ eller att det är ’det värsta jag har gjort’..

Hur mycket kostar en hund på Blocket?

Att köpa hund är ett stort ansvar och skall inte vara en ogenomtänkt impulshandling. Därför har Blocket regler för lägsta pris på Hundar (1000 kr).

Var köper jag en hund?

Var köper man sin hund

  • Pålitliga uppfödare med eller utan kennelnamn. Svenska kennelklubben (SKK) har drygt 14 000 aktiva hunduppfödare anslutna till sin organisation så här kan du hitta en uppfödare om du söker en renrasig hund med stamtavla.
  • Skapa relation med uppfödaren.
  • Kontakta rasklubben.
  • Blandrashundar.

Var kan man köpa en liten hund?

Vill du köpa en renrasig hund, är ett tips att börja leta hos de uppfödare som är anslutna till Svenska Kennelklubben. Jämför olika uppfödare, så att du hittar en du känner dig trygg med. Du ska vara bekväm med att höra av dig till uppfödaren med frågor efter köpet.

Är det bra att köpa hund från Blocket?

Inget fel att köpa på Blocket men både säljare och köpare ska vara kritiska – alla valpar är söta! Jordbruksverket får årligen in mellan 300-500 ärenden som rör hundar och katter där det finns brister i införseldokumenten.

Hur mycket kostar hundar i Sverige?

Att köpa en hund innebär oftast en stor fast kostnad då en hund i genomsnitt brukar kosta mellan 1000 – 8000 kr. Kostnaden för att införskaffa en hund varierar dock och beror till stor grad på vilken ras du vill köpa.

Vart kan man köpa hundar i Stockholm?

På Köpahund.se gör du ett tryggt hundköp, här förmedlas bara hundar från uppfödare inom Svenska Kennelklubben. För ett bredare urval, kryssa i fler rutor i sökfunktionen.

Var köpa hundvalp?

När du har bestämt vilken hundras som passar dig behöver du besluta från vilken uppfödare du ska köpa din hund. En bra start kan vara att besöka rasklubbens hemsida. Där finns oftast kontaktuppgifter till de olika uppfödarna i landet. Även hos Svenska Kennelklubben kan du söka information.

Share this post