Populära

Vem ager bilen KVD?

Vem äger bilen KVD?

KVD-koncernen ägs sedan 2010 utav Ratos och i koncernen ingår: Kvdbil – Sveriges största digitala aktör med begagnade bilar, Forsbergs fritidcenter, Sveriges största återförsäljare av husbilar och husvagnar, bilvärderingsföretagen Bilpriser samt Kvdpro som förmedlar maskiner och tunga fordon.

Hur fungerar KVD auktion?

Betala innan du hämtar bilen Betalningen ska ske innan du tar emot din bil och görs genom en personlig betalningslänk, som du får via kontakt med vårt kundcenter inom 24 timmar efter avslutad auktion. Om du väljer att betala med Swish, så kan du göra detta på en summa upp till 150 000 kronor.

Var kan man köpa krockade bilar?

Ja dom går att köpa från försäkringsbolag om du är ihärdig. Kruxet är att du oftast inte kan regga dom för gatburk då dom har plockat bort chassienummer på dom flesta bilarna. Ja dom går att köpa från försäkringsbolag om du är ihärdig.

Hur lång tid tar det att sälja en bil?

Generellt sätt tar det cirka tre veckor från det att du lämnar en intresseanmälan till att bilen är såld, men det beror såklart på hur och när bilen lämnas in till oss.

Vad står KVD?

Kvdbil, tidigare Kvarndammen och KVD, arbetar sedan 1991 med auktioner och värderingar. Auktionssajten kvdbil.se är en marknadsplats för avyttring av personbilar och fritidsfordon.

Kan man se avslutade auktioner på KVD?

Går bara att se de 10 senaste dagarna på avslutade auktioner.

Hur mycket är Förmedlingsavgiften på KVD?

Förmedlingsavgiften för respektive bil beror på bilens värde och finns angiven i bilens presentation/annons på kvdbil.se. För bilar som säljs till fast pris tillkommer ingen förmedlingsavgift.

Vad händer om reservationspris ej uppnås KVD?

Har inte Reservationspriset uppnåtts förbehåller sig Uppdragsgivaren rätten att antingen lägga ut Auktionsobjektet till försäljning igen utan föregående kontakt med den vinnande Kunden, alternativt godkänna det högsta budet och ge Kunden möjlighet att köpa Auktionsobjektet.

Hur lång tid tar det att sälja en bil på Blocket?

Efter att vi fått in bilder på bilen och information om bilens skick tar det max 24 h innan du får information om hur budgivningen har gått. Om du tackar ja till att sälja bilen får du räkna med ytterligare någon dag för att köparen ska ha möjlighet att hämta upp bilen.

Share this post