Rekommendationer

Ar Wet n Wild bra?

Är Wet n Wild bra?

Wet n Wild är ett av de mest prisvärda varumärkena i branschen för kosmetika, och har exempelvis inte höjt priset på nagellack sedan starten -79. Dessutom är alla produkter från Wet n Wild icke-djurtestade, och märkta med symbolen för cruelty free.

Var kan man köpa Wet n Wild?

Wet n Wild | ÖoB.

Vilken är den bästa foundation?

1. Bäst i test – Lumene Foundation CC Color Correcting Cream SPF 20. Med Lumene Foundation CC Color Correcting Cream SPF 20 får du en medeltäckande foundation som kommer i en mycket skön och behaglig formula.

Vad är foundation bra för?

Foundationen ger fukt, täcker rodnad och ojämnheter och känns inte på huden. Den går också att bygga upp i flera lager för mer täckning utan att huden känns kakig, eller tenderar att se fet och oljig ut.

Hur vet man vilken underton man är?

KOLLA PÅ DIN UNDERARM Det enklaste sättet att ta reda på din hudton är att titta på insidan av din underarm. Om blodådrorna mest ser gröna ut så har du troligen en varm hudton med en gul underton i din hud och har i överlag medium till mörkare hudton.

Hur vet jag om jag har en kall eller varm underton?

Upplever du att de ser lite grönaktiga ut? Då har du en varm hudton. Drar de mer åt det blå-grå-lila-hållet har du kall ton. En hudton som är kall drar åt det blå och rosa hållet och blir ofta lätt röd vid solning, medan den varma har en gulare och rödare nyans och som lätt får en brun solbränna.

Vilken foundation passar fet hy?

Fet hy – balanserande, nedmattande och pudrig foundation Då passar en nedmattande puderfoundation eller flytande foundation utan olja och i stället mer puder i. Bäst är att välja en foundation som gör din hud matt på grund av att den absorberar överflödig olja från huden.

Vad är bäst att applicera foundation med?

Använd primer där det behövs En primer jämnar ut ojämnheter i huden och gör att din foundation sitter bättre och längre. Använd en mattande primer på ställen som lätt blir glansiga under dagen, till exempel på t-zonen. Använd sedan en primer som ger lyster på höga ställen i ansiktet, som kindben, näsben och haka.

Kan man få finnar av foundation?

Smink i sig brukar inte orsaka akne om det inte innehåller fett eller olja som täpper till porerna. Men huden kan bli mer irriterad av olika ämnen. Därför kan det vara bra att vara försiktig. Du kan använda täckande stift för fet och finnig hy om du vill dölja finnarna.

Vilken underton har jag CAIA?

Concealern är vegansk. Hur vet jag vilken underton jag har? Om du har blå/mörklila vener har du troligtvis en kall underton, om venerna går mer åt det gröna hållet lutar du åt en varm underton. Är färgen inte tydlig åt något håll har du troligtvis en neutral underton.

Share this post