Rekommendationer

Hur gor man en yxa i Animal Crossing?

Hur gör man en yxa i Animal Crossing?

Hur låser man upp axeln Allt du behöver göra är att gå till Tom Nook i sitt tält medan du håller några olika buggar och fiskar. Efter att ha pratat med honom kan du välja ett snabbt meddelande om att du hittat en varelse. Donera två varelser, så belönar han dig med ett DIY-recept för att göra ett Luddig yxa.

Hur får man alla frukter i Animal Crossing?

På vår ö kommer vi att ha en enda typ av frukt, som vi också kan förvärva i Mini Nook, som vi måste besöka andra öar (av spelare eller överraskningsdestination) för att få de andra sorterna och odla dem på vår ö.

Hur spelar man Animal Crossing New Horizons?

Animal Crossing New Horizons tips och tricks: 10 viktiga tips för nybörjare

  1. Välj din startkarta klokt.
  2. Se till att tälten är åtskilda.
  3. Samla allt, nya resurser dyker upp dagligen.
  4. Donera alla unika föremål, sälj allt annat.
  5. Hantera dina ”fickor” inventering klokt.
  6. Leta efter gästbesökare och lyssna efter överraskningspaket.

Hur spelar man två på Animal Crossing?

Party Play: Om du bor på en ö kan du ringa upp till tre andra spelare. Tillsammans kan ni undersöka ön från en och samma Nintendo Switch.

Hur tar man bort träd i Animal Crossing?

Att plantera nya träd med frukt är ganska enkelt, men du kanske vill flytta de befintliga fruktbärande träden du har på din ö. För att göra det behöver du bara två saker: några frukt att äta och annat skyffel.

Hur flyger man i Animal Crossing?

Det är enkelt! Gå till din flygplats på ön och prata med Orville för att komma igång. Om det är du som är värd väljer du ”I want visitors” eller, om du vill besöka en väns ö, välj ”I wanna fly!” istället. Orville kommer att ställa några frågor och sedan kan du resa!

Hur lägger man till vänner på Animal Crossing?

Lägg till bästa vänner Nästa gång de kommer in i din stad eller du går in i deras, öppna din Nook Phoneoch titta på den nya appen som heter Bästa vänlistan. Det finns en sida som heter Vänner som visar alla du nyligen spelat med. Därifrån kan du välja ett namn och skicka dem en inbjudan att bli Bästa vänner.

Hur reser man i Animal Crossing?

Hur får man stegen i Animal Crossing?

Gå över till invånarnas tjänster och skapa din stege. Du behöver fyra träbitar, fyra lövträ och fyra barrved för att göra stegen. Där har du det.

Share this post